Търсене

10-те най-важни неща за уютна вечер вкъщи – част 2

Уютна вечер вкъщи 3 - маса

10-те най-важни неща за уютна вечер вкъщи – част 2

Сигурни сме, че вече сте се запознали с първите 5 задължителни неща за уютна зимна вечер вкъщи. Ако се чудите какво може да сме пропуснали, ето кои са останалите 5 неща, с които да завършите цялостното усещане във вашата всекидневна, хол или друга любима стая в дома!

 

Всеки се нуждае от помощна масичка

Помощната масичка, разположена до дивана или креслото, е задължителна част от удобния и функционален интериор. На нея можете лесно да поставите чаша от любимото си вино или кафето, заедно с вкусни, домашно приготвени бисквитки. В избора на помощна масичка е от особено значение цялостния интериор и дизайн на помещението, затова я подберете така, че да допълва останалите мебели в стаята. Някои от нашите любими, универсални и елегантни предложения за помощни масички включват колекцията Cupid на Zuiver и Salerno от Dutchbone. За любителите на по-екстравагантния дизайн не пропускайте да видите помощната маса Crane, която ще внесе мистична нотка в интериора.

 

Килимът е от особено значение!

Уютна вечер вкъщи 4 - килим

Уютна вечер вкъщи – килим Eden Queen от бранда Moooi

Не веднъж сме споменавали за важността на килима във всеки интериор. За да се чувствате удобно в студените месеци, плътният и мек килим е повече от задължителен. Изберете фотореалистичния килим Eden Queen от бранда Moooi или подберете класическия и стилен дизайн на килимите Dream или Bliss от Zuiver.

 

Всеки зимен интериор се нуждае от свещи

Уютна вечер вкъщи 2 - свещи

Уютна вечер вкъщи – Culti Milano

Ароматните свещи са страхотна идея за декорация на интериора, особено в студените месеци. Топлината, която излъчва игривия пламък на фитила, комбиниран с любимия ви аромат, ще ви помогне да се откъснете от ежедневието си, да забравите стреса и да се пренесете на вашето щастливо място. Изберете любимия аромат на аманде и ванилия със свещта Mendula от Culti Milano. Подберете някое от деликатните и много красиви предложения на Michael Aram, които крият предизвикателни и интересни аромати в опаковка, която изглежда впечатляващо дори без да запалите свещта. Изберете вашия любим аромат за дома от нашата колекция ароматни свещи.

 

Цветята и растенията винаги трябва да присъстват в интериора

Уютна вечер вкъщи 1 - ваза

Уютна вечер вкъщи – Octagone на Baccarat

Последните две задължителни неща във вашия уютен интериор са именно растенията в саксия, както и ароматните цветни букети. Те придават жизненост и цвят на стаята, като едновременно с това са красива и ефектна декорация, която зависи изцяло от това как се чувствате – може да заложите на голямо и впечатляващо растение или на внимателно подбрана селекция от малки растения, засадени в красиви, еднакви кашпи. Изберете си красива и внушителна ваза, като серията Octagone на Baccarat и подредете няколко стръка от вашите любими, сезонни цветя или заложете на ваза за по-големи букети от колекцията на Michael Aram – Calla Lily, White Orchid или Bid Dogwood.

 

 

 

Всеки се нуждае от помощна масичка

Килимът е от особено значение!

Всеки зимен интериор се нуждае от свещи

Цветята и растенията винаги трябва да присъстват в интериора

X