Търсене

10-те най-важни неща за уютна вечер вкъщи – част 1

Уютна вечер вкъщи 2 - диван

10-те най-важни неща за уютна вечер вкъщи – част 1

Едно от най-приятните неща, които можем да направим след дълъг ден на работа (особено в студените и дъждовни месеци от годината) е да се сгушим вкъщи на топло в компанията на любимите ни хора и домашни любимци. Затова нека създадем интериор, който наистина да ни кара да се отпуснем и да се чувстваме комфортно в нашия дом.

 

Изберете голямо и удобно канапе

Най-важния елемент на всекидневната, който е любим на всеки член на семейството, е канапето. То е основното място, на което се отпускаме след края на работния ден, и се наслаждаваме на любимия филм или предаване. Някои от любимите ни предложения за канапета са диванът Summer 7 Seater на Zuiver, диванът Chester Velvet на Dutchbone, както и канапето Liam II на Trussardi.

 

Декорирайте с много възглавнички и одеяла

Уютна вечер вкъщи 4 - одеяла

Уютна вечер вкъщи – одеяла Frette

Не само, че правят стаята много по-уютна и привлекателна, но са и изключително практичен аксесоар, който ви помага да се настаните удобно на дивана. Изберете декоративна възглавничка, изработена от памук и коприна, в различни цветове и комбинирайте с изчистено, кашмирено одеяло, всички изработени от бранда Frette.

 

Масичка за кафе, която да отговаря на пропорциите на дивана и помещението

Уютна вечер вкъщи 5 - маса за кафе

Уютна вечер вкъщи – Glam на Zuiver

Масичката за кафе е задължителна част от интериора – тя е мястото, където да оставим книгата или дистанционното, да разположим сет за чай или кафе, заедно с вкусни бисквитки и снаксове. Така, няма никаква причина да прекъсваме любимото си занимание и ще можем да се отпуснем напълно. Някои от нашите любими масички за кафе са серията Glam на Zuiver, която се предлага в много и различни цветове и нюанси, изчистената маса за кафе Tosca Tribu или пък доста впечатляващата маса за кафе Venexia на бранда Ethimo.

 

Не забравяйте настолната лампа

Уютна вечер вкъщи 3 - лампа

Уютна вечер вкъщи – Eclipse Table Lamp

Настолните лампи са много важна част от интериора, което може да бъде не само функционална, но и много впечатляваща и интересна. Подбирането на правилната височина и големина на настолната лампа и позиционирането ѝ до креслото или дивана е от изключително значение. Ако търсите впечатляваща настолна лампа, то разгледайте колекцията Lune на Dutchbone, невероятната и изключително стилна лампа Eclipse или пък серията Baby Candy Light на Baccarat.

 

Не забравяйте и място за краката

Уютна вечер вкъщи 1 - табуретка

Уютна вечер вкъщи – табуреткa Bubbly

Добавянето на помощна табуретка в интериора е от особено значение за комфортната ви почивка. Потърсете табуретка, която да е част от колекцията на дивана или креслото или заложете на модел в контрастиращ, но допълващ интериора цвят. Ако търсите допълващ елемент към вашия диван на Zuiver, то тогава разгледайте моделите табуретки Summer Hocker. Ако желаете да добавите малко цвят и настроение в помещението си – то табуретките Bubbly ще се впишат отлично в интериора със своите свежи цветове и красив метален ринг.

Разгледайте нашите висок клас мебели!

Очаквайте скоро да споделим и останалите 5 елемента за вашата уютна вечер вкъщи!

Изберете голямо и удобно канапе

Декорирайте с много възглавнички и одеяла

Масичка за кафе, която да отговаря на пропорциите на дивана и помещението

Не забравяйте настолната лампа

Не забравяйте и място за краката

X