Търсене

4 идеи за семеен подарък за Великден

4 идеи за семеен подарък за Великден 3 - корица

4 идеи за семеен подарък за Великден

Въпреки че Великден е празник с традиции, които се повтарят всяка година, емоциите и спомените от него са винаги различни. Направете този Великден още по-специален като запечатате щастливите моменти със стилен подарък. В нашите магазини ще откриете елегантни и интересни предложения, които със сигурност ще впечатлят вас и любимите ви хора. Ние от Elegant Living подготвихме 4 интересни предложения, подходящи за дома и цялото семейство, защото знаем, че понякога изборът на точния подарък може да бъде истинско предизвикателство.

Статуетка Jorge Gold Turtle Black Base

4 идеи за семеен подарък за Великден 4 - СТАТУЕТКА JORGE GOLD TURTLE BLACK BASE

4 идеи за семеен подарък за Великден – СТАТУЕТКА JORGE GOLD TURTLE BLACK BASE

Всеки дом има нужда от красива статуетка, а предложението на PTMD е наистина удивително. Статуетката с позлатена черупка на костенурка е уникална смесица между символика, новаторство и простота. Изчистената и прецизна до съвършенство форма, привлича вниманието със своята реалистичност. Според някои източни култури, костенурката е символ на мъдрост, здраве и дълголетие. Изборът на PTMD, концентриран само върху корубата също не е случаен. Здрава и издръжлива, тя се приема като талисман за защита на дома и семейството. Позлатеният завършек пък олицетворява блясъка, светлината и благородството. Всеки артикул на PTMD изненадва с елегантност и уникален характер, а статуетката Jorge Gold Turtle Black Base и с неповторима символика.

Книга The Impossible Collection Of Wine

4 идеи за семеен подарък за Великден 1 -книга

4 идеи за семеен подарък за Великден – КНИГА THE IMPOSSIBLE COLLECTION OF WINE

Книгата винаги е страхотна идея за подарък, независимо от повода. През последните години тя все повече навлиза в интериорния дизайн като задължителна декорация. Благодарение не само на класическия нюанс, който внася, но и на семантичната си стойност. В Elegant Living ще откриете рядка и внимателно подбрана селекция от световни издания, които са истинско съкровище за ценителите. Заложете на невероятната The Impossible Collection Of Wine от Enrico Bernardo и поднесете бутилката вино за повода по различен начин. Точно както редките и луксозни вина се предлагат внимателно положени в дървена кутия, така и творението на Enrico Bernardo е опаковано в такава. Всичките му 144 страници и над 150 илюстрации ще ви пренесат в невъзможната изба от представите на автора (най-добрият сомелиер в света), разказвайки за предимствата на изключителните вина на 20-ти век. Изненадайте любимите си хора с истории за вкусове, които си заслужават да бъдат препрочитани отново и отново. За да бъде подаръкът перфектен, препоръчваме да добавите и бутилка първокласно вино.

Ваза Black Iris Centerpiece

4 идеи за семеен подарък за Великден 5 - ваза

4 идеи за семеен подарък за Великден – BLACK IRIS CENTERPIECE

Имайки предвид, че Великден е през пролетта, красивата ваза определено е  страхотен семеен подарък. Вазата от колекцията Black Iris на Michael Aram е създадена за ценителите на вдъхновяващи вещи. Ирисът е цвете, носещо името си от старогръцката дума за “дъга”, което автоматично го свързва с асоциации, като пъстрота и наситеност. Противно на всички очаквания обаче, Michael Aram го представя в черно, създавайки поетичен оксиморон и перфектен контраст с полирания блестящ месинг. Дали наистина съществува черен ирис? Дали наистина съществува черна дъга? Въпроси, които бихте си задавали всеки път щом погледнете вазата Black Iris Centerpiece. Вдъхновяваща, поетична и уникална – тази ваза е много повече от интериорна декорация.

 

4 идеи за семеен подарък за Великден 2 - поставка

4 идеи за семеен подарък за Великден – ПОСТАВКА ЗА СЛАДКИШИ CALLA LIL

Поставка за сладкиши Calla Lily

Перфектният завършек на семейния празник е сладкият десерт. Погрижете се той да бъде и добре представен. Поставката за сладкиши Calla Lily от Michael Aram ще придаде на десерта стил и луксозно излъчване, достойни за сватбата от мечтите.  Акцентът от нежна бяла кала, деликатно извита в основата на поставката, носи усещане за изисканост и чистота. С този подарък ще впечатлите не само кулинарните в семейството, но и всички присъстващи на празничната трапеза. От друга страна, не винаги е нужно да има повод, за да се насладите на уникално поднесен десерт.

 

Постарахме се да ви представим 4 добри идеи за семеен подарък за Великден.

Ако все още търсите нещо по-различно, просто посетете онлайн магазина ни или шоурума на Elegant Living и изберете вашите впечатляващи и оригинални подаръци.

Статуетка Jorge Gold Turtle Black Base

Книга The Impossible Collection Of Wine

Ваза Black Iris Centerpiece

Поставка за сладкиши Calla Lily

X