Търсене

Акцентът на малките помещения – огледалото

Огледало 4 - кръг

Акцентът на малките помещения – огледалото

Това е може би най-разпространеният трик за разширяване на помещението. Но колкото и да ви се струва елементарно, с огледалото шега не бива, ако искате да постигнете положителен ефект. Разбира се, няма строги правила за поставяне на огледала в стаята, но за сметка на това има някои изисквания, с които е добре да се съобразите. В противен случай, вероятността да получите шизофреничен акцент е много голяма. Като пример, не позиционирайте огледалата едно срещу друго.

И все пак, ние от Elegant Living няма да ви даваме съвети за местоположението на огледалото в стаята. Сигурни сме, че щом сте в нашия магазин, вече сте решили къде да го поставите и сега търсите точно вашето огледало, което да заеме мястото си. Именно това е и нашата работа (а ние обожаваме работата си), да ви предложим уникални, интересни и елегантни дизайни, с които да подчертаете вашата същност, декорирайки дома си.

Огледало Selfie Round от MOGG

Огледало 1 - Selfie Round от MOGG

Огледало – Selfie Round от MOGG

Това огледалото е извън границите на очакванията. Минималистичният, но изненадващ дизайн предизвиква любопитството и сетивата, създавайки илюзорно усещане за пространството. Дизайнерката Alessandra Baldereschi отново ви потапя в нейния романтичен, почти приказен стил, играейки си много умело с актуалността на съвремието и елегантния дизайн. Вдъхновена от артистичните портрети и фотографии с огледало в ръце, тя създава серията Selfie, заедно с Mogg. Италианският бранд е сравнително нов на сцената на интериорния дизайн, но напълно заслужил мястото си на нея. Огледалата Selfie акцентират върху изкуството. Изчистени и гладки ръбове, без рамки, разпределяйки вниманието между поддържащите месингови ръце и вашето отражение. Артистичната нотка, която загатва серията Selfie е подходяща за малки помещения, придавайки нов живот на цялата стая.

 

Огледало Diamond Small Burgundy от Reflections Copenhagen

Огледало 2 - диамант

Огледалото Diamond Small Burgundy

Огледалото Diamond Small Burgundy е перфектната комбинация между декор и изкуство. Ръчно изработено, то пресъздава красотата на малките несъвършенства, характерни за този начин на работа. Благодарение на него, всяко огледало е уникално и единствено. Формата и цветът на Diamond Burgundy са създадени, за да са водещ акцент в стаята. Този диамант не може да остане незабелязан, независимо дали ще го поставите вертикално или хоризонтално, винаги ще привлича погледите. Абсолютно противопоставящо се на традиционните масови възприятия за огледало, то изразява с пълна сила философията на Reflections Copenhagen. Нетрадиционното комбиниране на изкуството и бита, за постигане на висококачествени и стилни дизайни е отличителната черта на датския бранд. Поставете Diamond Small Burgundy в помещението и му позволете да заблести като истински диамант, независимо от размерите му.

 

Огледало Scandinavian Fall от Reflections Copenhagen

Огледало 3 - правоъгълно

Огледало – Scandinavian Fall

Класическо, стилно, артистично това е огледалото Scandinavian Fall. Изчистеният му дизайн е страхотно допълнение към всеки интериорен стил. Фините ръчно изрязани огледални стъкла, поставени от двете му страни, придават удължен ефект, който е изключително подходящ за ниски помещения. Въпреки семплите орнаменти, то внася артистичността, характерна за Reflections Copenhagen. Дори нотка носталгия по отминаващото лято. Цветните огледални стъкла, напомнят за есенната картина на природата, превръщайки Scandinavian Fall едновременно в практично огледало и галериен шедьовър.
Разгледайте и останалите предложения в магазина ни и намерете вашия огледален акцент, с който да внесете повече пространство и светлина в дома си с луксозни мебели.

Огледало Selfie Round от MOGG

Огледало Diamond Small Burgundy от Reflections Copenhagen

Огледало Scandinavian Fall от Reflections Copenhagen

X