Търсене

Ароматите на сезона

Аромати за дома 2 - дифузер

Ароматите на сезона

Есента е вече тук. Изваждайки есенните палта, наслаждавайки се на златните листа през прозореца, във въздуха се носи един почти недоловим аромат на тиква, канела и много други подправки. Неподправените аромати на есента ни преследват, независимо дали имаме аромати за дома в тази гама или просто се подготвяме да наметнем любимия си шал и да излезем да се полюбуваме на красивото време с чаша горещо кафе в компанията на любим човек. Кои са нашите любими аромати за дома за сезона?

Аромати за дома с дъх на гора

Няма нищо по-приятно от това да прекараме златната есен и настъпващата зима в красива, уютна и топла хижа, пред запалената камина с чаша хубаво вино в ръка. Точно това усещане пресъздава и един от нашите любими аромати за дома – Mountain. Леките, ориенталски нотки, които ще усетите да се носят във въздуха ще ви успокоят и ще ви позволят да си починете далеч от проблемите и стреса на ежедневието. Този аромат за дома се използва с дифузери, които можете да разположите навсякъде в дома си.

Elegant Living Ароматите на сезона
Аромати за дома с Culti Milano

Плодовите нотки на опиянението

За всички любители на вкусните плодове на гората, които ни омагьосват и ни пренасят в една по-сладка и розова реалност, този аромат за дома е всичко, което търсите. Quercea на марката Culti Milano е комбинация от вкусни, свежи червени плодове, сладък мед и лабданум, която ни дарява с дълбок, нежен и много вкусен аромат за дома. Независимо дали ще го изберете за себе си или за подарък, Quercea е топъл и много чувствен, изпълнен с емоция и характер. Поднесен в стилна стъклена опаковка, обагрена в червено и оранжево, ароматът Quercea ще се впише незабележимо във вашия интериор.

Подготовка за цитрусова Коледа

За много хора есента не е толкова важен сезон, въпреки красотата и вълшебството му, но е само началото и плавният преход към така очакваната топла, семейна Коледа. Този аромат за дома е подарък точно за тях. Дифузерът Culti Décor Aramara ви поднася сладостта на цитрусите. Комбинация от червен портокал и бергамот, този аромат за дома действа по различен начин, в зависимост от вашето настроение. За студените дни, когато мечтаете за златни плажове и безкрайно лято, ароматът за дома Aramara ще ви напомня именно за цитрусови градини, изпълнени с току що узрели плодове. Но за любителите на снежната коледа, тези нюанси ще напомнят за обелените портокали и мандаринки със своя нежен баланс между приятна горчивина и захаросана сладост. Предлага се в стилна, черна опаковка, която можете дискретно да поставите навсякъде вкъщи!

Аромати за дома с дъх на гора

Плодовите нотки на опиянението

Подготовка за цитрусова Коледа

Оставете коментар

X