Търсене

Ароматите на зимата

Ароматите на зимата 1 - дифузер

Ароматите на зимата

Сезонът, в който прекарваме най-дълго време вкъщи, сгушени на топло, мечтаейки за слънчевите дни на пролетта и лятото е времето, когато можем наистина да се насладим на любимите си аромати за дома. Да запалим ароматна свещ или да разположим дифузери със свежи цветни аромати, които да ни напомнят за предстоящата пролет. Макар и зимата да не е любимия сезон на много хора, тя крие в себе си магия, чистотата на снега, красотата на танцуващите снежинки и пукането на огъня в камината. Преди да изпратим зимата и да я посрещнем с ароматната пролет, нека се отпуснем вкъщи и да се насладим на ароматите на сезона!

 

Спрей или дифузер с аромата от CULTI – THÉ

Няма нищо по-релаксиращо и отпускащо от това да пренесете тялото и съзнанието си на една традиционна, азиатска чаена церемония. Този аромат ще ви помогне да се потопите в медитативната топлина на вана, изпълнена с ароматна японска матча. Парите от дифузера леко се разстилат в помещението и деликатно изпълват стаята и създанието ви с аромата на чаените листа. Определено няма да сбъркате, ако допълните аромата от дифузера THÉ с подходяща музика за медитация или просто да се отпуснете във ваната или на дивана с чаша топъл чай.

 

Конусите Fog Incense на Tom Dixon

Ароматите на зимата 3 - tom dixon

Ароматите на зимата – Fog Incense на Tom Dixon

Новият член на колекцията аромати на световноизвестния дизайнер Tom Dixon ще ни пренесе в гората веднага щом запалите конусите за горене. Тази иновативна за бранда форма на дифузия и дисперсия на аромата се използва най-добре със съда за горене Fog, като всеки един от конусите има продължителност на горене до 10 минути. Този дървесен аромат бързо ще се превърне в любимия на вас и вашето семейство, като вие сами можете да контролирате колко интензивен искате да бъде той!

 

Дифузер за дома с носталгия за лятото – CULTI Aramara

Ароматите на зимата 2 - дифузер за дома

Ароматите на зимата – CULTI Aramara

Има много хора, които просто не харесват зимата и чакат тя да приключи, за да дойде любимото им лято. Припомнете си слънчевите и топли дни, прекарани на брега на морето в забавления и смях с аромата за дома на CULTI Aramara. Той ще ви пренесе в един слънчев ден в провинцията със своите опияняващи аромати на цитрусови кори. Ароматът на плодовете се разнася леко из въздуха, като създава един прекрасен баланс между приятна горчивина и захаросана сладост – истинска наслада за сетивата!

 

Разгледайте нашата колекция аромати за дома и изберете вашия любим още днес!

Спрей или дифузер с аромата от CULTI – THÉ

Конусите Fog Incense на Tom Dixon

Дифузер за дома с носталгия за лятото – CULTI Aramara

X