Търсене

Изкуството в Elegant Living

блог пост изкуството в elegant living

Изкуството в Elegant Living

През изминалата година на тревоги и изолация в Elegant Living бяхме заети с нещо много смислено и приятно – да поставим началото на колекция от фотографии, картини и скулптурни обекти, която да завърши идеята ни за елегантен интериор.  Вярваме, че  изкуството и книгите са детайлите, който ни изразяват най-добре и превръщат интериора в одухотворено, персонализирано, уникално пространство.

Скулптури и пана

Скулптурите и паната от метал на българския артист Радо Киров, който живее и работи в ЮАР, са представени в световни галерии и концептуални пространства. Уникалният му метод на работа, наречен „Mercury Effect”, създава тризмерни арт обекти с вълнуващ ефект.

Elegant Living Изкуството в Elegant Living

Шоурум Elegant Living ексклузивен представител на Радо Киров за България.

COBRA ART

За ценителите на провокацията и смелите артистични жестове в интериора – артистите, представени от холандската галерия Cobra Art имат какво да предложат. В Elegant Living можете да видите някои от емблематичните плексигласови пана и скулптури на галерията.

Брандът Creativ Art представя авторска селекция скулптури, изработени от месинг и бронз, които се превръщат в акцент в интериора. Вижте наличните тук:

https://www.elegantliving.bg/magazin?filter_brand=creativ-light

Картини

Димитър Хинков е художник, който живее и работи в Германия. С изложби на петте континента, той  експериментира с различни повърхности и материали – от стандартното масло до вграждане на структури и копринени конци. Картините му са дълбоки и многопластови, предизвикват въображението на зрителя и са експресивен акцент в интериора.

Elegant Living Изкуството в Elegant Living

При нас можете да видите и провокативните, нестандартни попарт картини на дизайнера и артист от Македония Борче Ристовски.

Постери

Лек, достъпен и елегантен начин да одухотворите всяка зона във вашия дом! Разполагаме с голяма колекция рамкирани авторски постери – принтове, които са и чудесен подарък!

https://www.elegantliving.bg/produkt-kategoriya/art/posters

Фотографии

Getty Images e най-богатият световен фотографски архив, който предлага визуално пътуване във всички области на изкуството и лайфстайла. Фотографиите са лицензирани и лимитирани копия на оригиналните снимки, чийто автори са световно известни.

В различни размери, рамкирани с елегантни черни рамки, фотографиите са готови да се превърнат в артистичен акцент на вашия дом.

Можете да ги разгледате тук и да поръчате при нас желания размер. Или да изберете от нашата налична колекция!

За повече информация, цени и консултация заповядайте в нашия шоурум на бул. „Васил Левски” 15-17, бизнес сграда “Oscar”!

Оставете коментар

X