Търсене

Азиатска екзотика в интериора на дома

Азиатска екзотика в интериора на дома

Азия винаги е била свързвана с екзотични дестинации, релаксиращи масажи и вкусна храна. Като магазин за висок клас мебели и аксесоари за дома, не можем да ви предложим тези неща (въпреки че ни се иска). Можем обаче да ви дадем няколко идеи, с които да преобразите дома си и да се потопите в екзотична азиатска атмосфера. Спокойствието и атрактивността, които носят азиатските акценти в интериора (за нас европейците) са наистина завладяващи. Този тип декорации все повече набират скорост и се превръщат в трайна тенденция при обзавеждането.

Ваза Straight Neck Cherry Blue от ASIATIDES

Декорации за дома 1

Ваза Straight Neck Cherry Blue от ASIATIDES

Вазите са един от символите на азиатския дизайн. Принадлежащи към времето на различни династии, тези аксесоари винаги са били част от интериора. Ето защо те са първи в нашата селекция. ASIATIDES са бранд, който създава страхотни аксесоари за дома. Тайната му се крие в перфектната колаборация между творци от запада и техники от Азия. Вазата Cherry Blue е доказателство за думите ни. Наситен син фон, характерен за вазите от династията Мин, по който нежно се простира вишнев цвят. Като вишневият цвят е символ по-скоро на японската култура. Тази завладяваща смесица от преплетени азиатски елементи в изчистен западен стил е нещото, което изкачва бранда до върха на класациите. Екзотичната нотка, която носи всеки техен артикул, определено заслужава вашето внимание.

 

Рамка за снимка Holden L Rose Gold от EICHHOLTZ

Декорации за дома 2

Рамка за снимка Holden L Rose Gold от EICHHOLTZ

Бамбукът като материал e често предпочитан за екстериора на дома. Изключително издръжлив, лесен за поддръжка и обработка, той намира широко приложение при градинските мебели. Но ние от Elegant Living винаги се стремим към нестандартното. Рамката за снимка от EICHHOLTZ ви дава точно това. Изключително детайлната изработка на рамката ще внесе екзотиката на бамбука, където пожелаете. Можете да я използвате вертикално или хоризонтално. Семпла, но стилна в цвят от розово злато, тя запазва естественото излъчване на бамбука, добавяйки блясък и елегантност.

 

Аплик Romeo Double от EICHHOLTZ

Декорации за дома 3

Аплик Romeo Double от EICHHOLTZ

Когато става дума за азиатска екзотика, имате нужда от светлина, която се отличава от стереотипите. За азиатския стил са характерни двете крайности – множество осветителни тела (дори свещи), озаряващи цялото пространство, или романтична приглушена светлина, потапяща в релаксираща атмосфера. Ние от Elegant Living заложихме на апликът за стена Romeo Double. Освен модерния и атрактивен дизайн, вертикалната светлина в двете посоки ще създаде невероятен акцент в цялото помещение. Ръчно изработен, всяка част от него е проектирана така, че когато свети създава впечатляваща сянка върху стената. Възползвайте се от играта на сенките и внесете допълнителен уют.

 

 

Ние от Elegant Living също обожаваме азиатската екзотика. Разгледайте и останалите предложения в магазина ни или заповядайте в нашия шоурум.

Разгледайте още декорации за дома.

 

Ваза Straight Neck Cherry Blue от ASIATIDES

Рамка за снимка Holden L Rose Gold от EICHHOLTZ

Аплик Romeo Double от EICHHOLTZ

X