Търсене

Бъди красива и мълчи

Elegant Living Бъди красива и мълчи

Бъди красива и мълчи

Акустичните  стени от  ELITIS

Едно от най-важните неща, заради които бързаме да се приберем у дома, са спокойствието и тишината. Проблемът е, че те не винаги зависят от нас – вкъщи нахлуват звуци и шумове от улицата, стълбището, съседите, откъде ли не!

В последно време домът ни служи за толкова много неща – нищо чудно, че дизайнерите на водещия френски бранд ELITIS  не закъсняха и  създадоха тапети, които поглъщат нежеланите шумове.

3D тапети

Те са не само функционални и технологични, но и впечатляващо ефектни. ELITIS представя няколко вида тапети с 3D ефект и обемни мотиви – римски вази, звезди, геометрични фигури в богата цветова гама осигуряват звуковия комфорт в интериора.

Chance – аристократични и класически

Колекцията Chance представя четири модела тапети с геометричен дизайн и капитониран ефект,  поглъщащи шума. Изключително подходящи за спалнята!

Ново!
Gallery и Alliance – игра на текстури

Тапетите от серията Gallery усъвършенстват не само акустичните функции, но и материите  –  чист лен и копринено кадифе обгръщат интериора с мекота, елегантни цветове и красиви мотиви.

Alcove стени от  кадифе в дълбоки, скъпоценни цветове. Текстилът има шумозаглушаващ ефект и носталгична, бохемска атмосфера в интериора.

В шоурум Elegant Living можете да видите отблизо акустичните тапети на ELITIS.

Оставете коментар

X