Търсене

Бестселърите на Elegant Living за юни – част 2

Бестселърите на Elegant Living за юни – част 2

Селекцията ни с най-желани артикули за юни започна с впечатляващи чаши от BACCARAT и POLS POTTEN. Във втората част ви представяме “произведенията на изкуството” от MICHAEL ARAM и ASSOULINE, които сте предпочели през изминалия месец. Щастливи сме да разберем, че месец юни е бил изпълнен с наздравици, интересни дестинации и елегантност за нашите клиенти. Ако сте пропуснали възможността да се сдобиете с артикул от бестселърите ни за юни, все още не е късно. Заповядайте в шоурума ни или ги потърсете в онлайн магазина ни.

Категория Аромати

Бестселърите за юни - част 2 - 1

Дифузер Automobili Lamborghini от CULTI

Всяко лято си има аромат, а ние от Elegant Living си имаме дифузер Automobili Lamborghini от CULTI. Невероятната плодова експлозия от грейпфрут и горчив портокал плавно преминава в наситения и плътен аромат на кедрово и сандалово дърво. Свеж, запомнящ се и неустоим, ароматът Automobili Lamborghini напълно олицетворява супер спортните автомобили, превърнали се в символ на нестандартния лукс. Не се учудваме, че точно в началото на лятото свежият и експлодиращ аромат на Automobili Lamborghini е сред бестселърите ни, сезонът тъкмо започна и предстои “ускоряване” на летните емоции.

Категория Купи

Бестселърите за юни - част 2 - 2

Купа Ginkgo Butterfly на MICHAEL ARAM

Смело можем да заявим, че всяко лято си има аромат, а нашите клиенти си имат и лятно дърво. Купите, избрани от вас като бестселъри за юни, са от колекцията Ginkgo Butterfly на MICHAEL ARAM. Типичният за дизайнера натурален мотив е комбиниран с вълшебната представа за листата на дървото, напомнящи крила на пеперуда. Трите купи с лъжици са сякаш “кацнали” на стойката, съвършено наподобяваща клоните на дървото. Всеки детайл от композицията е прецизно оформен, за да пренесе вълшебната атмосфера в дома ви. Сервирайте ядки или различни разядки в тях и впечатлете гостите си. Купата за център от същата колекция пък не само ще грабва вниманието на всяка трапеза, но и е изключително практична за сервиране. Поставете цветя в нея и вижте как “магията” на MICHAEL ARAM за хилядите пеперуди оживява.

Категория Книги

Бестселърите за юни - част 2 - 3

Greek Islands от ASSOULINE

И през месец юни в селекцията на най-желаните артикули влизат две от страхотните издания на ASSOULINE. Завладяващи, вдъхновяващи и луксозно изработени, книгите на ASSOULINE са много повече от просто четиво. Greek Islands ще ви пренесе на най-известните гръцки острови, които са уникална комбинация от митология, история и рай за търсещите бягство от забързаното ежедневие. Ако не сте посещавали Гърция до сега, тази книга със сигурност ще ви убеди да го направите. Второто заглавие, поставено от клиентите ни сред бестселърите на месец юни, е книга, с която ние от Elegant Living се гордеем. Travel by Design не само показва красотата на различните дизайн и архитектура в повече от 60 държави, а и променя представите за стил и изящество на всеки докоснал се до нея. Изключително вдъхновяващата, неслучайно е сред най-желаните артикули за месец юни. Не пропускайте възможността да ѝ се насладите.

 

Открийте бестселърите за месец юни на сайта ни и внесете в дома си свежо лятно настроение.

 

Разгледайте категорията ни аромати за дома.

Категория Аромати

Категория Купи

Категория Книги

X