Търсене

Бестселърите на Elegant Living за Юни – Част 1

Бестселърите на Elegant Living за Юни – Част 1

Лятото е в разгара си, а нашата селекция с най-желани артикули за юни е вече тук. Имайки предвид високите температури през летния сезон, не е учудващо, че чашите заемат водещо място сред предпочитаните артикули за юни. Въпреки че няма как да не отбележим, че напитките, поднесени в чаши от BACCARAT, носят удоволствие целогодишно. Разгледайте хитовете на първия месец от лятото и превърнете трапезата в истинско “бляскаво” събитие (ако вече не сте го направили).

Категория Чаши за червено вино

Бестселърите на Elegant Living Юни 1 - вижте сега

Чаши за червено вино

Чашите за червено вино от колекцията Degustation на BACCARAT заслужено заемат челно място в класацията ни. Посветихме им отделна категория, защото с тях не просто ще отпивате с удоволствие всяка глътка червено вино, но и ще имате възможността да се наслаждавате на ароматите му. Прецизната сферична форма на чашите от комплекта за червено вино позволява концентрацията на ароматите да се задържи в тях. Неслучайно, чашите за червено вино BACCARAT са предпочитани от любителите на виното.

Комплектът чаши Chateau Baccarat Degustation с 4 броя чаши пък е предназначен както за ценителите на виното, така и за тези на шампанското и спиртните напитки. Четирите чаши в него ще ви позволят да се насладите на всяка напитка, подчертавайки аромата, вкуса и цвета, които носи тя. Изисканата червена кутия, в която се предлага, го превръща в идеален подарък за любим човек. Уникалната комбинация от кристални чаши в него го подрежда на челните позиции както в категорията ни за вино, така и в тази за шампанско. Насладете се на всяка глътка и превърнете празника в истинско събитие с BACCARAT.

Категория Чаши за шампанско

Ако сте почитатели на кралската напитка, то със сигурност сте наясно, че тя не може да бъде поднесена в каквото и да е. Чашите за шампанско от колекцията Harcourt Eve Flute Blue са перфектното допълнение към всяка глътка шампанско. Емблематични за бранда, те внасят стил и изисканост на всяко събитие. Детайлът в кралско синьо прави колекцията разпознаваема по целия свят. Впечатлете гостите си и поднесете кралската напитка с неповторима елегантност с помощта на BACCARAT – кристалът на кралете.

Категория Чаши за чай

Бестселърите на Elegant Living Юни 2

4 чаши за чай от колекцията Grandpa – POLS POTTEN

Въпреки  че сега е горещ сезона, чашите за чай от POLS POTTEN не могат да останат прибрани. Невероятният комплект 4 чаши за чай от колекцията Grandpa внася истинско свежо настроение на всяка трапеза. Различните форми и цветове на чашите в комплекта превръщат всяка напитка в уникален комплимент за всеки гост. Закачливият холандски почерк е подчертан от елегантни златни шарки, комбинирайки свежест и стил. Впечатлете гостите си и създайте истинско лятно настроение с чашите за чай от POLS POTTEN. Не, не сме се объркали, тези чаши за чай са подходящи дори за разгара на лятото.

Категория Декорация

Блясъкът и елегантността са завладели напълно месец юни. Свещеникът Rouge 540 от BACCARAT е сред бестселърите ни за месеца и поредното доказателство, че блясъкът на живия пламък е незаменим, независимо от сезона. Нежната и романтична светлина, която създава юбилейният свещник от BACCARAT, е лукс, който си заслужава да присъства във всеки дом. Завладяващите отблясъци на кристала и ароматът от изискания парфюм ще преобразят атмосферата в дома ви още с първото запалване.

Заповядайте в нашия шоурум, за да се докоснете до всички бестселъри за юни или ги вземете от онлайн магазина ни.

Разгледайте категорията ни дизайнерски чаши за кафе.

Категория Чаши за червено вино

Категория Чаши за шампанско

Категория Чаши за чай

Категория Декорация

X