Търсене

Бестселърите на Elegant Living за май – част 2

Бестселърите на Elegant Living май

Бестселърите на Elegant Living за май – част 2

Продължаваме с втора част от селекцията бестселъри за май. Изяществото и красотата за пореден път са основен акцент в продуктите, избрани от вас. Нека им се насладим отново от списъка по-долу (въпреки, че някои от вас вече го направиха през май).

Категория Дъска за сирена

Бестселърите на Elegant Living май 1

Дъска за сирена от MICHAEL ARAM

Въпреки че можехме да ги причислим към някоя от останалите категории, ние от Elegant Living смятаме, че дъските за сирена от MICHAEL ARAM заслужават специално внимание. Колекцията Ocean Reef е вдъхновена от красотата и изобилието на морското дъно. Изящните форми, образувани от природата, цветовете и отблясъците на всеки корал са наистина завладяващи. MICHAEL ARAM за пореден път ни впечатлява с детайлите и прецизността, вложени във всеки негов продукт. Типичният за бранда органичен мотив, този път ни пренася на морския бряг (вече няколко пъти споменахме за лятното настроение, започнало още през май). В селекцията ни влизат два варианта на дъските за сирена. Сигурни сме, че ако имаше десет разновидности на дъските за сирена от Ocean Reef колекцията, всички щяха да са част от майските бестселъри. Изненадайте гостите си и им предайте лятното настроение с дъх на море. Ocean Reef колекцията е на ваше разположение.

Категория Маси

Масите за поднос от ETHNICRAFT са от артикулите, които съвсем заслужено заемат мястото си сред бестселърите ни. Колкото универсални, заради многото си приложения, толкова и уникални, заради вида си. Този сет от две маси ще придаде елегантна атмосфера на всяка стая и пространство, благодарение на изчистения си и класически дизайн. Подберете подносите, които да комбинирате с масичките и променяйте визията им всеки път с лекота. Подходящи са дори за масичка за кафе, когато не ги използвате за сервиране.

Категория Мебели

Бестселърите на Elegant Living май 2

Кресло от Polly Teddy Ivory

Тук сте отличили два продукта, които могат един без друг, но един с друг преобразяват всеки интериор. Серията Polly Teddy Ivory е семпла, изключително иновативна и атрактивна. Диванът и креслото Polly Teddy Ivory представят модерен прочит на стандартни форми и материи. Погледнати от разстояние наподобяват огромен бял облак, в който веднага ви се иска да потънете. Погледнати отблизо – изненадват с тапицерията си. Сякаш имате огромна плюшена играчка. Преобразете интериора на дома си, като внесете свежест и светлина с атрактивните мебели на WHITE LABEL LIVING. Насладете се на неповторимите мекота и комфорт, които ще ви осигурят диванът и креслото от колекцията Polly Teddy Ivory.

 

Имайки предвид, че юни слага началото на летните почивки, невероятните пътувания и незабравимите емоции, вече сме нетърпеливи да видим продуктите в следващата селекция.

Заповядайте в нашия шоурум или разгледайте онлайн магазина ни и открийте своя бестселър за месец юни.

 

Разгледайте категорията ни луксозни мебели.

Категория Дъска за сирена

Категория Маси

Категория Мебели

X