Търсене

Бестселърите на Elegant Living за март

Бестселъри elegant living март 6 - корица

Бестселърите на Elegant Living за март

Ние от Elegant Living обичаме нестандартните идеи и предизвикателствата, затова сега се впускаме в едно от тях, създавайки чисто нова поредица.

Вдъхновени от блясъка на Оскарите и церемонията по награждаване, ви представяме победителите сред избора на клиентите ни за изминалия месец. Запознайте се, с Бестселърите на Elegant Living за март и се насладете на още една звездна церемония.

Вълнуващото тук е, че всеки месец категориите ще са различни, защото интериорът на всеки дом е уникален. Избирайки мебели и декорации, които най-добре кореспондират с вашата представа за уют, стил и акцент, вие сами определяте бъдещите категории и победителите в тях.

 

Категория – Чаши за чай

Бестселъри elegant living март 4 - сет

Бестселъри elegant living март – чаши за чай Grandpa


Бестселъри elegant living март 5 - сет

Бестселъри elegant living март – чаши за чай LEGACY

Чашите за чай на месец март смело могат да се нарекат холандски. Два комплекта от предложенията на великолепния Pols Potten са победителите в тази категория. Сетът от четири чаши за чай LEGACY е бижуто, от което има нужда всеки следобеден чай. Класическите линии и изчистени форми засилват акцента върху играта на цветовете. Винаги изненадващ и различен, холандския бранд не изневерява на себе си. Поднасяйки неочаквана комбинация между аристократичното златисто отвън и цветния поп арт отвътре. Другият комплект от четири чаши за чай Grandpa носи едновременно усещане за уют и пътешествия. Различните цветове, пищните златисти орнаменти и комбинираните по двойки форми на чашите, сякаш ви пренасят на отделно място сами по себе си.

 

Бестселъри elegant living март 1 - чаши

Бестселъри elegant living март – Hybrid Djenne Seletti

Категория – Чаши за кафе

През март кафето си пием в Италия. Чашите за кафе от Seletti превземат не само умовете, но и категорията ни. Два варианта, представители на колекцията Hybrid, са бестселърите ни за изминалия месец. Чашата за кафе Hybrid Djenne Seletti противопоставя не само цветовете на Изтока и Запада, но и начина на живот. От една страна изисканият салонен порцелан, а от друга екзотичните церемониални съдове. Чашата за кафе Hybrid Sagala Seletti пък, привлича вниманието с още една вечна противоположност – червено и черно (но не, не става дума за Стендал)

 

Категория – Вази

Бестселъри elegant living март 8 - ваза

Бестселъри elegant living март – Вазата Love in Bloom Gold от Seletti

С настъпването на пролетта тази категория се сдоби с впечатляващо количество представители. Колкото практични, толкова и класика в интериорния дизайн, вазите са елементите, без които не можем. Вазата Love in Bloom Gold от Seletti е един наистина изненадващ израз на дълбоки чувства. Ироничният поглед, характерен за бранда представя сърцето, допълващо любовните послания по необикновено буквален начин. Явлението Hybrid, което наложиха в интериорния дизайн пък, предизвика истински фурор и сред вазите. Цели четири от нашите бестселъри са част от едноименната колекция на Seletti. Вазите – Hybrid Chunar, Hybrid LFE, Hybrid Nazca и Hybrid Melania, определено заслужиха мястото си сред победителите ни. Контрастът между Изтока и Запада, допълнен с букет естествени цветя, ще постави нов акцент в дома ви.

Две от приковаващите вниманието вази на Asiatides влизат в мартенските ни бестселъри като истински произведения на изкуството. Asiatides Long Neck Floral Round и Asiatides Chinese Turquoise Amphora Floral представят безкомпромисната прецизност на Изтока към всеки детайл, напомняйки за екзотичните местни обичаи. Съвременната изработка и актуалните цветове, превръщат тези вази в шедьовър от ново поколение.

 

Категория – Книги

Бестселъри elegant living март 3 - книга

Бестселъри elegant living март – Assouline Chanel

Книгите винаги са били символ на лукс и висока класа. През последните десетилетия все по-често се превръщат във водещ акцент при интериора на дома и офиса. Въпреки, че съдържанието при тях е основно, външният им вид не бива да бъде подценяван. Когато поставите книга в дома си, в 90 процента от времето й, тя е затворена – Prosper Assouline. Създателят на бутиковата издателска къща Assouline прави истинска революция в света на книгоиздаването. Ръчно зашити страници, луксозна хартия, креативни и елегантни корици, стават запазената марка на Assouline. Книгите им се превръщат в символи на лукса заедно с Rolex, Chanel и Goyard. Ето защо не е учудващо, че сред бестселърите ни за месец март присъстват цели четири произведения на бранда. Поредицата вълнуващи дестинации ви пренася на места, които със сигурност ще искате да посетите – Tulum Gypset, Turquoise Coast и St. Moritz Chic. Разказвайки за бохемски начин на живот, луксозни яхтени пътувания и шампанско в невероятна компания. Четвъртата книга от мартенските ни бестселъри е биографична. Имайки предвид, че говорим за Assouline, не очаквайте скучна справка за живота на известна личност. Dinner with Jackson Pollock: Recipes, Art & Nature е повече от интригуваща, представяйки екстравагантния художник в неочаквана светлина.

 

Бестселъри elegant living март 7 - кресло

Бестселъри elegant living март – Кресло Dolly Ochre Dutchbone

Категория – Мебели

Победителят в тази категория за месец март е категорично ясен – Кресло Dolly Ochre Dutchbone. Мека кадифена материя, златист завършек на краката и усещане, сякаш креслото те прегръща. Мекият и светъл цвят внася нов живот във всяко помещение, а веднъж седнете ли в Dutchbone, няма да поискате да се разделите. Високото качество и изключителния комфорт, които бранда представя на своите клиенти, са перфектно съчетани с модерното и елегантно излъчване на всяка мебел.

 

Категория – Подноси

Бестселъри elegant living март 2 - поднос

Бестселъри elegant living март – Linear Flow

Подносите обикновено са от онези вещи, които се свързват само с практична функция. Да, могат да бъдат красиви и интересни, но преди всичко практични. Ethnicraft променят играта. Линията им подноси Linear Flow са вдъхновени от първия допир на мастилото със стъклото. Невероятните форми, които приемат няколкото капчици мастило, разливайки се по повърхността, създават истински шедьовър. Подносите на Ethnicraft са много повече от просто табли. Закачете ги на стената и вижте как с лекота се сливат с интериора, допълвайки всеки цвят и форма в него. Бестселърите ни за март в категория подноси, доказват, че Ethnicraft са надскочили стереотипите доста успешно. Подносите – Royal Circles M Ethnicraft, Slate Organic Valet и Geometric Half- Moon неслучайно заемат първото място.

 

 

Категория – Декорации

Бестселъри elegant living март 9 - склуптура

Бестселъри elegant living март – The Visitors от Gardeco

Съвършенството е в детайлите. Ето защо не сме изненадани, че категоричният победител в тази категория за изминалия месец е скулптурата The Visitors от Gardeco. Ръчно изработените посетители ще стоят гордо изправени в дома или офиса ви, създавайки приковаващ погледа акцент. Перфектната хармония между отделните части и плавните линии превръщат скулптурата в истинско произведение на изкуството.

Ако и вие сте горди собственици на някои от изброените декорации и луксозни мебели, смело можете да заявите, че сте част от семейството на Elegant Living. И дори, че имате пръст в създаването на този списък. В случай че, все още не сте, просто разгледайте онлайн магазина ни или посетете нашия шоурум. Сигурни сме, че ще останете впечатлени.

 

Категория – Чаши за чай

Категория – Чаши за кафе

Категория – Вази

Категория – Книги

Категория – Мебели

Категория – Подноси

Категория – Декорации

X