Търсене

Бестселърите на Elegant Living за Май – част 1

Бестселърите на Elegant Living за Май – част 1

Селекцията от продукти, определени като “най-желани” за месец май, е наистина впечатляваща. Лятното настроение и събирането с приятели в двора или градината, вече са завладели повечето от нас. Освен това, май беше месецът на баловете. Честно да си признаем, малко ни липсват, защото изпълваха улиците с блясък, красота и незабравими спомени.

Бестселърите на Elegant Living Май 1

Mosaique Tumblers от BACCARAT

Продуктите, които сте предпочели през изминалия месец, са доказателство за думите ни. Затова няма повече да разказваме за май, а преминаваме направо към селекцията с бестселъри. Ако искате не само да прочетете за тях, но и да ги видите на живо, заповядайте в шоурума на Elegant Living. Ние ще бъдем там, за да ви ги представим.

 

Категория чаши

Споменахме вече лятното настроение и затова започваме с избора, който сте направили от BACCARAT. Комплектът от 6 цветни чаши Mosaique Tumblers придава на всяка маса неповторим празничен завършек. Свежи, цветни дори смели, чашите са подходящи за всякакви събития. Елегантността на кристала остава основен акцент в продуктите на BACCARAT. Гладката повърхност в комбинация със свежите цветове правят отблясъците на слънцето повече от впечатляващи. Внесете нов детайл в градинското парти и се насладете на компанията на гостите си. BACCARAT ще се погрижат за останалото.

Разбира се, завладяващата серия Hybrid от SELETTI отново заема мястото си сред бестселърите. Чашите Hybrid Rodinia напомнят за горещия климат и страхотните туристически дестинации в Африка и Мароко. Комбинирани с изчистения “дворянски” стил на прозрачния порцелан, те създават неповторимо усещане за елегантност и артистичност.

Въпреки че по принцип чашите за кафе са отделна категория, ние поставяме чашите за кафе на BACCARAT тук, защото кафето, поставено в тях, придобива нова визия. Дизайнът на чашите представя характерната за бранда “king” серия. Излъчващи стил и елегантност, те ще предадат на “сутрешния ритуал” неповторим шик.

Категория Купи

Бестселърите на Elegant Living Май 2

Kупи Grandpa от POLS POTTEN

Комплектът купи Grandpa от POLS POTTEN носи лятното настроение и в тази категория. Свежи, цветни и актуални, те ще направят всяка трапеза закачливо елегантна. Характерния холандски стил, примесен с орнаменти от Ориента, е комбинацията, която завладя сърцата на нашите клиенти през май. Не се учудваме. Този сет от 4 купи е подходящ както за градинско парти, така и за забавна вечеря със семейството.

Категория Декорация

Както вече казахме, май е месецът на блясъка и красотата (добре де, на баловете). Декоративната купа Louxor Vide Poche от BACCARAT ще внесе блясък и красотата, където и да я поставите. Създадена по-скоро, за да подчертава, отколкото да съхранява предметите в нея, тя със сигурност ще привлече погледа на всеки гост. Масивният ѝ силует придава усещане за стил и изисканост, присъщи на италианските дворци.

Бестселърите на Elegant Living Май 3

Декоративната купа Louxor Vide Poche от BACCARAT

От друга страна – по-близо до природата, но все така елегантен, сте предпочели подносът White Tree Oblong от ETHNICRAFT. Приглушените цветове и прецизните детайли превръщат този поднос в истинско произведение на изкуството. Комбинирайте го с останалите подноси от колекцията на бранда и се насладете на историята, която ви разкриват.

Както ние от Elegant Living обичаме да казваме, декорацията не винаги е само декорация. Бурканът Grandpa Dark Blue от POLS POTTEN за пореден път доказва твърдението ни. Декорирайте масата с него, поставяйки любимия си чай вътре и впечатлете гостите на чаено парти. Или го използвайте като свеж и атрактивен акцент в кухнята близо до купата с плодове. Където и да го поставите, бъдете сигурни, че комбинацията от холандски стил и ориенталска екзотика ще се превърне отличаващ се акцент.

 

Това беше само първата част от най-желаните ни продукти за месец май.

Посетете шоурума на Elegant Living, за да се докоснете до всички бестселъри за май или ги намерете в онлайн магазина ни.

Разгледайте и категорията ни дизайнерски чаши за кафе.

Категория чаши

Категория Купи

Категория Декорация

X