Търсене

Бестселърите на Elegant Living за Април

Бестселъри април 12

Бестселърите на Elegant Living за Април

Изминалият месец беше изпълнен с празници, щастливи семейни събирания и вълнуващи пътувания. От къде знаем ли?! Готови сме със селекцията бестселъри на Elegant Living за месец април. Продуктите, които попаднаха в категорията “най-купувани и желани”, ни показват, че празниците ви са били изпълнени с елегантност и стил – чаши за шампанско за семейните трапези, завладяващи книги за интересните пътувания и изящни рамки за снимки, запазващи всички тези спомени. Април 2022 е бил страхотен за нашите клиенти, а ние нямаме търпение да ви покажем и останалите артикули в селекцията. Вдъхновени от нея, част от категориите дори получиха собствени наименования. Потопете се в акцентите на модерния интериор за месеца и внесете елегантност и стил в дома си.

Категория Чаши за шампанско

Бестселъри април 2

Чаши за шампанско MASSÉNA FLUTE

Бестселъри април 1

Чаши за шампанско JCB Passion Flute

Всеки празник има нужда от наздравица с шампанско, а BACCARAT знаят как да го поднесат. Цели три са комплектите кристални чаши за шампанско от бранда, които заемат почетно място в нашите бестселъри. Сетът JCB Passion Flute е вдъхновен от виното и е поредният шедьовър на Jean-Charles Boisset. Останалите два са от колекцията Massena, която се отличава с нестандартни и впечатляващи черти на всяка чаша. Изключителните скосени разрези, започващи от основата и понасящи се към върха придават на колекцията изисканост и стил, които само кристалът може да подчертае.

Категория Чаши за мартини

Бестселъри април 3

Чаши за Мартини PLUM x 2 TOM DIXON

Ако сте от хората, които обичат мартини, тези чаши за мартини от TOM DIXON ще ви пленят. Иновативни, различни, модерни – сетът Plum Martini е ръчно изработен, а цветът с розов оттенък е наистина забележителен. Част от серията съдове Plum, създадена от мед и синьо стъкло, този комплект ще допълни идеално всяка изискана вечер или ще бъде център на внимание, ако решите да го представите самостоятелно. Още една “съставка” от серията за коктейли на TOM DIXON е сред най-желаните за април. Щипката за лед Plum, тя е от онези интересни и деликатни малки аксесоари, които привличат вниманието и те карат да се усмихнеш. Сигурни сме, че неслучайно двата продукта попадат заедно в нашите бестселъри.

Категория Мелнички

Бестселъри април 4

Мелничка MILL SMALL TOM DIXON

Въпреки че говорим за един и същ дизайн на мелничките TOM DIXON, всяка от тях ще допълни визията на цялата ви трапеза по различен начин. Специални, елегантни и изискани, тези два варианта на мелничката Mill TOM DIXON добавят “щипката сол” към перфектната семейна вечеря. Изчистените линии и деликатна форма – ще се впишат страхотно където и да ги поставите, без да нарушават цялостната ви концепция.

 

 

Категория Книги

Бестселъри април 5

Книга Tuscany Marvel

Както споменахме, изминалият месец е свързан с вълнуващи пътувания, в пряк и преносен смисъл. Книгите, влизащи в месечната ни селекция, представят невероятни места по невероятен начин. Разбира се, когато става дума за луксозното издателство Assouline, никой не очаква по-малко. Красотата на гръцките острови “Greek Island” и празникът за всички сетива, италианският регион Тоскана “Tuscany Marvel” са предпочитаните дестинации от клиентите на Elegant Living за април. А някои от тях дори са по-смели, защото заглавието, обикалящо целия свят “Travel By Design” , също е сред бестселърите ни. Освен пътешествениците, още една книга се откроява и заема мястото си в най-желаните продукти от Elegant Living – “Dior by John Galliano”. Няма да крием, че сме пристрастни към тази завладяваща история и присъствието ѝ в този списък наистина ни развълнува.

Категория Декорации

Бестселъри април 6

Свещници от серията GLAM ZUIVER

Стилните подаръци за семейните празници определено се забелязват сред бестселърите ни за април. Рамката за снимка Wisteria Gold от MICHAEL ARAM е вещ, която си заслужава не само да подарите на скъп човек, но и наистина прекрасен акцент за вашия дом. Елегантна и ефектна, тя представя характерния за MICHAEL ARAM органичен мотив. Извитите лози символизират силните връзки във всяко семейство. Здраво преплетени една за друга, никой не може да ги раздели. Тази рамка за снимка е перфектният подарък за празниците със семейството. За да е наистина бляскав един празник, той има нужда игривата светлина на живия пламък. Свещниците от серията Glam на ZUIVER ще я поднесат, точно както ви харесва. Различните размери на великолепните свещници могат да бъдат комбинирани по различен цвят и височина, за да създадете впечатляваща “огнена” композиция. Деликатно поставен на масата или нежно допълващ декорацията в стаята, свещникът от серията Glam предава блясъка на живия пламък по съвършен начин.

Категория Мебели

Бестселъри април 7

Табуретки Tam Tam

Поставка, табуретка, дори голяма пешка от огромен шах, табуретката Tam Tam от POLS POTTEN може да бъде всичко това. И въпреки че условно сме я поставили в категория мебели, тя би се вписала идеално и във всички останали. Закачливият и провокативен дизайн на холандския бранд отново изненадва своите почитатели, предлагайки им решение за всеки казус. Внасянето на свежо пролетно настроение определено е било тенденция през изминалия месец. Табуретката от POLS POTTEN влиза в класацията ни с три различни цвята – Tam Tam Light Pink, Tam Tam Olive Green и Tam Tam White.

 

 

 

 

Категория Чаши за кафе

Бестселъри април 8

Захарница с лъжица от колекцията Pomegranate на MICHAEL ARAM

Ароматното и неустоимо кафе трябва да бъде поднесено подобаващо. Чашите за кафе Grandma Espresso от POLS POTTEN в четири различни цвята ще ви помогнат да поставите пред гостите си не само благоуханна напитка, но и свежо настроение. Различен, смел и интересен, този сет от разноцветни чаши за кафе е олицетворение на идеите, представяни от холандската марка. Изберете любимия си цвят и изпийте първото си кафе за деня с настроение. Имайки предвид продуктите, влизащи в селекцията ни от бестселъри, голяма част от клиентите на Elegant Living пият кафето си със захар. Захарницата с лъжица от колекцията Pomegranate на MICHAEL ARAM е част от списъка най-желани артикули за април. Забележителната ѝ форма и бляскав завършек придават онзи зашеметяващ акцент на масата, който задържа погледа за дълго време.

Категория “Teatime”

Бестселъри април 9

Буркан Butterfly Ginkgo

Както споменахме още в началото, този път сме ви подготвили категории, които имат самостоятелни названия, различни от стандартните. Категорията “Teatime” е една от тях. Вдъхновени от артикулите, попадащи в нея, не успяхме да се сдържим и ѝ дадохме това гръмко име. Чашите за чай Grandpa Tea Set от POLS POTTEN са първият артикул, който зае мястото си в категорията. Не сме изненадани от избора ви- този сет чаши за чай, носи история, настроение и предизвиква разговори, независимо от напитката в него. Има ли нещо по-добро от ароматен в хладен ден? Разбира се! Ароматен чай с лъжичка мед. Предложението на MICHAEL ARAM за съд за мед с лъжица Apple Goldtone е това, което ще допълни не само чая, но и интериора ви. “Златната ябълка” на MICHAEL ARAM изглежда забележително, където и да я поставите. Напомнящ за скулптура, този реалистично представен съд за мед е напълно функционален. Насладете се на възхищението на гостите си, поднасяйки най-вкусната съставка за чая със стил и елегантност. А за самия чай очевидно отново разчитате на деликатното и неочаквано въображение на MICHAEL ARAM. Бурканът Butterfly Ginkgo е финото убежище на нежните чаени листенца. Ароматният и елитен чай не може да бъде открит в “пакетче”. Както вече казахме, тази категория е вдъхновяваща.

Категория “Празнична трапеза”

Бестселъри април 10

Съд за пай Olive Branch

Красивата празнична трапеза е душата на всяко семейно събиране, погрижете се центърът на масата да бъде впечатляващ. За изминалия месец тази роля поема купата за център Butterfly Ginkgo на MICHAEL ARAM. Изящната ѝ изработка, фините детайли и поразителен цвят са детайлите, които я превръщат в акцент на всяка празнична трапеза. И тъй като нито едно събитие не може без великолепен десерт, тук отново се намесва любимият ни MICHAEL ARAM. Съдът за пай Olive Branch е изключително подходящ за всеки повод. Органичните мотиви, символизиращи мир и победа, носят онова смесено усещане, което ви кара едновременно да се възхитите и да се зареете в мисли. Колкото декоративен, толкова и функционален, този съд за пай ще превърне поднасянето на десерта в истинско представление. Разбира се, щом има пай, той трябва да бъде дегустиран. Отивайки в другата крайност на закачлив и пъстър стил, чинийките Grandpa Set от POLS POTTEN ще преобразят всеки десерт поставен в тях. Незабравимият вкус на домашно приготвен пай и многоцветния порцелан със сигурност ще останат в съзнанието на гостите ви дълго време.

 

Посетете Elegant Living и вземете вашия бестселър от продуктите ни, а ние очакваме с нетърпение артикулите, които ще влязат в селекцията за месец май.

Разгледайте и категорията ни световен клас мебели.

 

Категория Чаши за шампанско

Категория Чаши за мартини

Категория Мелнички

Категория Книги

Категория Декорации

Категория Мебели

Категория Чаши за кафе

Категория “Teatime”

Категория “Празнична трапеза”

X