Търсене

“Бутилката” има значение

“Бутилката” има значение

Лятото е сезонът на страхотните партита, събиранията с приятели и празници с повод и без повод. Алкохолът е важна част от всяка наздравица, независимо дали говорим за спиртни напитки, ароматно вино или пенливо шампанско. Избирайки напитките за партито, винаги залагаме на определен алкохол – не заради лъскавия етикет, а заради вкусовите характеристики, които притежава. Сигурни сме, че дори да не сте изтъкнат сомелиер, ще различите първокласното бордо от некачественото червено вино и без да четете етикета на бутилката. Ето защо, ние от Elegant Living решихме да обърнем внимание на самата бутилка. И повярвайте ни, “бутилката” има значение.

Декантер за уиски Tank Cooper от TOM DIXON

Бутилката има значение 1 - за по-добро уиски

Декантер за уиски Tank Cooper от TOM DIXON

 

Уискито е една от напитките с дълбоки традиции и етикет за сервиране. Въпреки че в началото то е било смятано за аперитив или десертно питие след вечерята, комбинацията на уиски с определени предястия и основни ястия може наистина да ви изненада приятно. За да се насладите на качествата на напитката, е нужно да подберете подходящите чаши, които да задържат аромата в нея и да разполага с достатъчно място за кубчета лед. В някои държави уискито се пие без лед, като характеристиките му се подчертават с вода, кафе или дори плодови сокове. Относно консумацията му, оставяме избора изцяло във ваши ръце. Сервирането на уиски обаче е тема, в която ще се намесим с помощта на TOM DIXON. Декантерът за уиски от колекцията Tank  Copper на бранда е предложението, което подбрахме за вас. Формата на “бутилката” е вдъхновена от научните стъкленици, а медните ръчно положени детайли от отблясъците и нюансите на напитката. Впечатлете гостите си и сервирайте уискито по атрактивен начин, като комбинирате декантера с чашите за уиски от същата колекция на бранда.

Гарафа за младо вино Oenologie от BACCARAT

Бутилката има значение 2 - младо пиво

Гарафа за младо вино Oenologie от BACCARAT

Вероятно знаете, че младите вина имат нужда да “дишат”, преди да бъдат консумирани. Гарафата от BACCARAT е един елегантен и изискан начин да освободите ароматите на виното и да им се насладите пълноценно. Формата на “бутилката” отново кореспондира с лабораторните колби, но изящният прозрачен кристал я издига на друго ниво. Идеалната форма на стопера е елементът, който перфектно завършва визията, наподобявайки по-скоро бижу, отколкото съд за сервиране. Насладете се на всяка глътка от младото вино, разгърнало пълния си потенциал в гарафата от BACCARAT.

 

Гарафа за шампанско JCB Passion от BACCARAT

Свикнали сме да виждаме шампанското в красиви кристални чаши, но гарафата за шампанско от BACCARAT ще промени представите ви. Атрактивната форма и невероятен дизайн, дело на Jean-Charles Boisset, разкриват завладяващия танц на мехурчетата. Подарете си невероятната емоция да се наслаждавате на златистия блясък на шампанското по време на вечеря. Нали ви казахме, “бутилката” има значение. Създайте повече искрящи моменти, като комбинирате гарафата с чашите за шампанско от колекцията Passion на бранда.

Изберете своята “бутилка” от онлайн магазина ни и поднесете алкохола на следващото събитие по стилен и атрактивен начин.

 

Напитките са налице, разгледайте и категорията ни луксозни сервизи за хранене, за да бъде удоволствието пълно.

Декантер за уиски Tank Cooper от TOM DIXON

Гарафа за младо вино Oenologie от BACCARAT

Гарафа за шампанско JCB Passion от BACCARAT

X