Търсене

Цветя за цял живот

Изкуствени цветя 3 - корица

Цветя за цял живот

Едва ли има жена, която да не се радва на букет сезонни цветя, които да разнесат уханието си из целия дом. Но има сезони, в които цветята не са толкова разнообразни и домът ни губи своята жизненост, цвят и свежест. Но защо да се лишаваме от красотата на разцъфналите цветя, като има Silk-ka! Това е колекция от изкуствени цветя, която за секунди ще преобърне всички представи и предубеждения, които може да имате към изкуствените цветя!

 

Идеята зад цветя за цял живот

Изкуствени цветя 1 - разноцветни вази

Изкуствени цветя – най-фините и деликатни изкуствени цветя

Историята на компанията започва преди повече от 30 години, когато Patrick Oude Groeniger, син на млад цветар и любител на растенията, решава да направи една смела крачка към неизвестното и да направи цветя от коприна. Едва ли, докато е правил първите си опити за създаването на тези изключително елегантни и фини изкуствени цветя, основателят на Silk-ka е мечтал да бъде световният феномен, който е в момента. Неговите творения се предлагат в над 75 държави по целия свят, а качеството им е стандарт, с който да се сравняват всички изкуствени цветя! Patrick разказва, че любовта към цветята и тяхното аранжиране се е родила вследствие на неговия баща и неговия цветарски магазин. Търсейки нови хоризонти, иновации и техники, Patrick се натъква на безкрайните възможности, които му предоставя коприната. Така се ражда и идеята, напук на всички скептици – той създава Silk-ka и започва изработката на най-фините и деликатни изкуствени цветя, които светът е виждал!

 

Какво се крие зад изкуствените цветя на Silk-ka?

Всеки един елемент от дизайна е внимателно разчертан и създаден за да се доближава до реалното растение. В процеса на изработка се работи с висококачествена коприна, която се оцветява до прецизност. Детайлите се изрязват машинно, но почеркът на ръчната изработка не е оставен на заден план. Всеки елемент от финалния продукти – от тичинките до венчелистчетата е боядисан на ръка от експерти с дългогодишен опит, а крайният продукт се сглобява индивидуално, ръчно, с внимание към всяко листенце. Само така ще получите изкуствени копринени цветя, които толкова да се доближават до оригинала, че може да ги издаде само аромата!

 

Изкуствени цветя 2 - букет

Изкуствени цветя – Подарете си букет цветя за цял живот

Колекцията изкуствени цветя Silk-ka е в Elegant Living!

Подарете си букет цветя за цял живот, изработени от най-фината коприна, като посетите шоурума на Elegant Living. При нас ще откриете някои от най-любимите и търсени модели изкуствени цветя – тропическото великолепие с името стерлиция (позната още като birds of paradise plant); нежно розова магнолия; прекрасните и едри лилиуми; ситни и изключително ефирни розички на клонка; невероятните и много любими хортензии; нежно разцъфнала сакура на клонка; едри бели рози, както и разнообразие от листа и декоративна зеленина. Аранжирайте в любимата си ваза от Elegant Living и вашият дом винаги ще носи усещането за свежестта на пролетта! Разгледайте и нашите предложения за аромати за дома!

 

 

Идеята зад цветя за цял живот

Какво се крие зад изкуствените цветя на Silk-ka?

Колекцията изкуствени цветя Silk-ka е в Elegant Living!

X