Търсене

Цветът на лято 2022 – розово

Цветът на лятото 2

Цветът на лято 2022 – розово

Казват, че август е “следобедът на лятото”. И тъй като ние, от Elegant Living, не сме съгласни то да си отива, подбрахме страхотни предложения за интериора, които да ни носят онова лятно и свежо настроение през цялата година. Всичко тенденции и “проучвания”, направени от нашия екип, сочат, че цветът на лято 2022 е розовото. Символ на нежността, сладостта и младежките безгрижни емоции – точно, каквото трябва да бъде едно прекрасно лято. Затова слагаме розовите очила и се потапяме в розовия интериор на 2022 ггодина. Продуктите от розовата селекция можете да вземете от нашия онлайн магазин или заповядайте в шоурума ни, за да се докоснете до очарованието на розовите аксесоари.

Часовник Cute Concrete Pink от ZUIVER

Цветът на лятото 3

Цветът на лятото – Часовник Cute Concrete Pink от ZUIVER

Настолният часовник Cute Clock Concrete Pink от датския бранд е едно от най-новите им попълнения в категория аксесоари. Типично за ZUIVER, дизайнът е нестандартен и стилен. Бетонното блокче в бебешко розово идеално кореспондира с красноречивия и отличаващ се почерк на бранда. А именно – модерният индустриален стил, пречупен през призмата на съвременния домашен уют. И понеже това е ZUIVER, невероятната симбиоза е допълнена с функционалност и практичност. Насладете се на страхотна работна атмосфера, поставяйки частица от лятото на бюрото си.

 

Ваза Carmen от BYFLY

Цветът на лятото 4

Цветът на лятото – Ваза Carmen от BYFLY

Колекцията на BYFLY този път е вдъхновена от красотата и изяществото на жените. Вазите в нея са с различни форми и размери, точно както всяка жена е красива по различен начин. Извитите линии и бляскави елементи символизират женствеността на дамите, а крехката керамика – нежната и ранима душа. Тази ваза в розово е истинско произведение на изкуството, носещо характеристиките на модерния интериор и авангардния усет за стил и красота. Страхотният розов цвят, нежно преплетен с медния блясък, превръщат колекцията вази от BYFLY в незаменим аксесоар за дома. Подарете си елегантност в цвета на лято 2022, възползвайки се от съвършената португалска керамика.

Рамка за снимка Animals Pink Enamel от MICHAEL ARAM

Цветът на лятото 1

Цветът на лятото – Рамка за снимка Animals Pink Enamel от MICHAEL ARAM

Част от детската колекция на MICHAEL ARAM, тази рамка за снимка ще запази не само спомените от лятото ви, но и любим спомен от детството ви. Розовото покритие ѝ отрежда заслужено място в нашата селекция, а блясъкът на гладкия никел – заслужено място на вашата етажерка. Въпреки че е създадена, за да зарадва най-малките почитатели на красивите аксесоари, колекцията от детски рамки за снимки на MICHAEL ARAM със сигурност ще очарова и възрастните.

 

Заповядайте в нашия шоурум, за да откриете своя акцент с цвета на лято 2022 или вземете продукт от розовата ни селекция от онлайн магазина ни. Разгледайте и нашите декорации за дома.

Часовник Cute Concrete Pink от ZUIVER

Ваза Carmen от BYFLY

Рамка за снимка Animals Pink Enamel от MICHAEL ARAM

X