Търсене

Три декорации, които ще внесат лятно настроение в дома Ви

Декорации за дома

Три декорации, които ще внесат лятно настроение в дома Ви

Лятото е сезонът, свързан с най-веселите емоции и вълнуващи преживявания. За съжаление, щастливите, които могат да му се наслаждават през цялото време, са малко. Ние от Elegant Living обаче не се отказвам лесно. Ето защо в следващите редове ще откриете страхотни предложения за декориране на интериора. Те ще внесат лятното настроение в дома ви, веднага щом ги разопаковате.

Книга IBIZA Bohemia от ASSOULINE

Декорации за дома 1

Книга IBIZA Bohemia от ASSOULINE

Дори да не сте го посещавали, Ибиса е символ на летни партита, неопитен нощен живот и запомнящи се преживявания. Книгата, която Assouline подготви за своите читатели, ви пренася директно на острова. Висококачествените фотографии и реалистични снимки представят живота на острова по необикновен начин. Неслучайно Ibiza е бил привлекателен център за художници, творци и музиканти. Уникалната смесица между бурен нощен живот и кътчета, носещи блажено спокойствие, наистина ще ви изненада. Изработена от висококачествена хартия, с ръчно пришити страници и илюстрации, които ще запомните, тази книга определено ще внесе лятото в дома ви.

 

Свещ Vincent от MICHAEL ARAM

Декорации за дома 2

Свещ Vincent от MICHAEL ARAM

Знаем, че всяко лято има своя аромат. Свежестта и настроението, което носят слънчогледите винаги са част от него. Този път обаче MICHAEL ARAM ще докосне сетивата ви по различен начин. Ярките цитрусови и тревисти нотки се преплитат с наситените тонове на бергамот и семе от кимион. Едновременно свеж и нежен, ароматът от колекцията Vincent заслужава вашето внимание. Вдъхновен от слънчогледите на Винсент Ван Гог, ARAM пресъздава усещането, което му носи картината. Характерният за стила му органичен мотив, този път цвят от слънчоглед, напомня за яркото слънце и полетата със слънчогледи. Насладете се на аромата на лятото и поглезете сетивата си с предложението от MICHAEL ARAM.

 

Огледало Ice Cream Warm Rose от EO

Декорации за дома 3

Огледало Ice Cream Warm Rose от EO

Какво е лятото без сладолед? Е, сладолед не можем да ви предложим, но страхотно огледало можем. Закачливото и интересно огледало от EO определено ще предизвика усмивка на лицето ви. Можете и сами да я видите в огледалото. Напълно функционално, то се предлага в няколко цвята. Подходящо е за декориране не само на детска стая, но и за всяко друго помещение в дома ви. Допълнете интериора или създайте нов забавен акцент. Каквато и да е целта ви, това огледало ще ви носи лятно настроение всеки път щом го погледнете. Интересно, забавно и модерно, то определено заслужава мястото си сред декорациите за дома през горещия сезон.

Преобразете дома си и се наслаждавайте на лятото във всяка стая. Разгледайте и останалите предложения на сайта ни или заповядайте в нашия шоурум.

 

Разгледайте още декорации за дома.

 

Книга IBIZA Bohemia от ASSOULINE

Свещ Vincent от MICHAEL ARAM

Огледало Ice Cream Warm Rose от EO

X