Търсене

Три задължителни декорации за кухнята

Декорации за кухнята 4

Три задължителни декорации за кухнята

Въпреки че кухнята е място, което се свързва предимно с рецепти и храна, в тези редове ще я погледнем от друг ъгъл (или няколко). Ние от Elegant Living решихме този път да обърнем внимание на дребните детайли и акценти. Защото те са финалните линии, които отразяват вашата същност. Независимо дали кухнята ви е в модерен и изчистен стил, или в нея властва естествения провансалски дизайн, декорациите я правят специално място в дома. Съвременният интериорен дизайн предлага неограничени възможности за избор на аксесоари, но декорациите, които подбрахме, се отличават със своята функционалност. Това е и причината да ги определим като “задължителни”. Добавете интересен акцент в кухнята си, който ще бъде и ваш верен помощник.

Купа White Orchid Footed Centerpiece от MICHAEL ARAM

Декорации за кухнята 1

Купа White Orchid Footed Centerpiece от MICHAEL ARAM

Купата е основен атрибут във всяка кухня. Винаги има много и различни купи, които изпълняват важни роли – купа за супа, купа за плодове, купичка за десерт и т.н. -сигурни сме, че проследихте нишката. Купата, която ви представяме сега обаче, е абсолютно различна. Изящната визия, фините детайли и нестандартната височина превръщат продуктът на Michael Aram в истински шедьовър. Преминала отвъд границите на кухнята, тази купа с лекота може да бъде основен акцент на масата. Все пак, нека се върнем към първоначалната локация, а именно кухнята. Поставена върху плота, тя ви дава неограничени възможности за съдържанието в нея. Подарете си игрив нюанс, привличащ погледа, като поставите в нея свежи пъстри плодове. Нежният бял метал ще контрастира елегантно с ярките цветове на портокали, ягоди или банани. Височината на купата напомня за поднос, ето защо перфектно можете да я комбинирате с малки сладкиши. Какъвто и да е изборът ви за съдържанието, този шедьовър от колекцията White Orchid на Michael Aram ще го представи в нова светлина. Нежната бяла орхидея символизира чистота и ново начало, поставете ново начало и във вашата кухня, доверявайки се на Michael Aram.

 

Буркан Flower Pot Round S Fu Dog от ASIATIDES

Декорации за кухня 2

Буркан Flower Pot Round S Fu Dog от ASIATIDES

Любителите на азиатските кулинарни традиции ще се влюбят в буркана Flower Pot Round S Fu Dog от ASIATIDES. Произведен от фин китайски порцелан, той ви пренася към древните китайски нрави, когато всички ценни масла и подправки са се съхранявали в красиви съдове с капак. Поставете в него любимата си подправка или ароматно масло и се наслаждавайте дълго на вкусовите им качества. Капакът ще запази миризмата в съда и при всяко отваряне ще се наслаждавате на силен и концентриран аромат. Като фенове на различните видове чай и вековните традиции свързани с него, ние от Elegant Living ви препоръчваме да използвате буркана на Asiatides за следващото чаено парти. Сигурни сме, че гостите ви ще бъдат впечатлени.

 

Поставка за кухненска хартия Pomegranate от MICHAEL ARAM

Декорации за кухня 3

Поставка за кухненска хартия Pomegranate от MICHAEL ARAM

Кухненската хартия е един от най-използваните помощници по време на готвене (особено, когато рецептата е нова). Превърнете верния си помощник в дизайнерски акцент, като се доверите на елегантния стил на Michael Aram. Колекцията Pomegranate отново ни препраща към красиви градини и мечтани ухания, пренесете и вие тази красота на кухненския плот. Фините елементи и контрастните цветове на поставката за кухненска хартия напомнят по-скоро за бижу, отколкото за кухненски помощник.

 

 

 

 

Точно както обещахме – красиви и функционални декорации, задължителни за всяка кухня. Посетете онлайн магазина ни и намерете още интересни предложения за вашата кухня.

 

Разгледайте и другите ни предложения за декорации за дома.

 

Купа White Orchid Footed Centerpiece от MICHAEL ARAM

Буркан Flower Pot Round S Fu Dog от ASIATIDES

Поставка за кухненска хартия Pomegranate от MICHAEL ARAM

X