Търсене

Декоративните съдове – все по-модерни

Декоративните съдове – все по-модерни

През последните години комбинацията между декорация и функционалност набира все по-голяма популярност сред интериорните брандове. Актуалната тенденция намира своето отражение както при дизайнерите, залагащи на нежни и органични форми, така и при експресивните и провокативни творци. Ние от Elegant Living знаем, че всеки дом е единствен и уникален, затова подбрахме актуални продукти, които да се впишат в стила на всеки наш клиент. Подчертайте индивидуалността на дома си, като се доверите на последните тенденции в интериорния дизайн, съчетаващи стил и функционалност.

Декоративна купа Sunflower Ring Catch от MICHAEL ARAM

Декоративни съдове 1 - стил и красота

Декоративна купа Sunflower Ring Catch от MICHAEL ARAM

Характерният за колекциите на MICHAEL ARAM органичен мотив този път е вдъхновен от запленяващите полета със слънчогледи. “Цветето на лятото” гордо се извисява в декоративната купа от колекцията Sunflower, превръщайки продукта в уникален и функционален аксесоар за дома. Съчетайте купата с останалите продукти от колекцията със слънчогледи на MICHAEL ARAM и пренесете спокойствието и оптимизма, които олицетворяват в интериора на дома си.

 

Купа Thorn Black от BYFLY

Екстравагантните и смели интериорни дизайни също могат да бъдат съобразени с тенденциите. Декоративната купа от нестандартния бранд BYFLY е перфектна комбинация между стил и функционалност. Черният цвят и гланцовото покритие подсилват провокативната визия на купата, като едновременно с това я правят достатъчно стилна и елегантна за всеки интериор. Бунтарската нишка и острите елементи я различават от “стандартните очаквания”, каквато всъщност е идеята на колекцията Where’s The Rose. Освен като декоративен съд, в който да приберете дребни вещи или любим предмет, купите от екстравагантната колекция на BYFLY могат да бъдат поставени под различен ъгъл и в различни комбинации. Използвайте ги като акцент в декорацията и прибавете щипка “бунтарство” към интериора си.

 

Декоративен съд Trinket Alma от ASIATIDES

Декоративни съдове 2 - елегантност и изящество

Декоративен съд Trinket Alma от ASIATIDES

Елегантност, стил и изящество – така може да бъде описан декоративният съд Trinket Alma от ASIATIDES. Дизайнът и съчетанието на цветовете са това, което отличава този съд от останалите предложения на пазара. Менталната препратка към източния символ за съвършена хармония Ин-Ян, в комбинация с “блясъка” на Западния свят, подчертават характерния стил на ASIATIDES. Бранд, който умело успява да създава шедьоври, свързвайки талантливи творци от Запада с творчески техники от Азия. Резултатът всеки път е впечатляващ – независимо дали говорим за актуални тенденции в интериора, или елементи с дълбоки традиции. Декоративният съд е подходящ както за функционален трей, в който да поставите дребни вещи, така и за централен акцент в елегантния ансамбъл от декорации.

 

Заповядайте в шоурума ни, за да се насладите на модерни декоративни съдове или открийте “вашето бижу” в онлайн магазина ни.

Разгледайте още декорации за дома.

Декоративна купа Sunflower Ring Catch от MICHAEL ARAM

Купа Thorn Black от BYFLY

Декоративен съд Trinket Alma от ASIATIDES

X