Търсене

Екстериорни тапети – функционално решение с висока декоративна стойност!

Екстериорни тапети 3 - корица

Екстериорни тапети – функционално решение с висока декоративна стойност!

От години интериорните дизайнери залагат на луксозни тапети за да създадат уникално пространство със стил, характер и собствен чар. Но как бихте реагирали, ако споделим с вас, че тапетите вече не са само за интериора, но може да се използват и за декорирането на екстериора на вашия дом или офис? Точно така, прочетохте правилно! Днес ще си поговорим малко повече за екстериорните тапети и бранда, който стои за тяхното изработване и концепция!

 

Екстериорни тапети от Wall&decò

Екстериорни тапети 1 - бяло-черно

Екстериорни тапети – за да създадете уникално пространство

Компанията Wall&decò, създадена през 2005г., е основана от Кристиян Бенини – бивш продуктов фотограф, обсебен от създаването на перфектната среда и фон за всеки кадър. Това внимание, което обръща към този наглед незначителен детайл за много потребители, се корени в едно много важно прозрение – че фонът има изключително декоративна стойност и важно влияние за възприятието на предмета, поставен пред него. Бенини създава компанията Wall&decò, с която той допринася за промяната на начина, по който ние гледаме на естетиката на стените. Това е една много точна и иновативна философия, която бяга от традиционното повторение на шарки и геометрия, типични за тогавашните тапети. Дизайнерът, основател и креативен директор Бенини залага на една по-интересна и смела идея, която се вглежда отблизо в малките детайли и създава макро изображения със силен зрителен ефект. Иновация в естетиката и технологията са двигателите на развитието на бранда Wall&decò. И това непрестанно търсене на новото, интересното, елегантното и функционално решение за дома ражда екстериорните тапети на Wall&decò.

 

Колекцията иновативни и креативни екстериорни тапети OUT

Екстериорни тапети 2 -сив

Екстериорни тапети – внесете чар

Екстериорните тапети на Wall&decò се предлагат на пазара вече близо 10 години. Те са не само прекрасна концепция за декориране на фасадата на дома или пристройката, но ви предлагат и страхотен дизайн, който ще внесе чар и характер на външните стени и ще ви помогне да създадете вашето собствено кътче от рая. Принтовете на екстериорните тапети, често, са графични (понякога и доста цветни) и определено са инструмент, с който да превърнете скучната стена във център на вниманието. Все пак прилагаме тази техника в интериора, защо да не го направим и навън? Екстериорните тапети ще ви помогнат да създадете желана текстура, ще ви дадат свободата да поставите акцентите точно там, където искате, и може да се комбинират с класическа визия на дома с боя или мазилка.

Не пропускайте да разгледате колекцията екстериорни тапети OUT на Wall&decò и нашите предложения за луксозни мебели в шоурума на Elegant Living!

 

Екстериорни тапети от Wall&decò

Колекцията иновативни и креативни екстериорни тапети OUT

X