Търсене

Екстравагантни и смели акценти – защо не?!

Екстравагантни и смели акценти – защо не?!

Когато обзавеждаме дома си, в повечето случаи основната идея е спокойствие и уют. Което е напълно разбираемо. Все пак изразът “Моят дом е моята крепост” не е произлязъл случайно. Но когато дойде моментът за декорация и акценти в интериора, изборът значително се усложнява. Нашият съвет като професионалисти в сферата на интериорния дизайн е – следвайте себе си. Домът е огледало на характера и същността ви. И не мислете, че интериорът е нещо статично. Това, което ви харесва днес, утре може да ви се струва демоде. Също като живота, всеки ден е различен. Позволете си приключението да добавите екстравагантни и смели акценти в интериора си. Знаем, че екстравагантността е параметър, който варира според характера на всеки човек. Ето защо подбрахме предложения, които ще ви впечатлят, независимо от това колко екстравагантни сте готови да бъдете.

Екстравагантни и смели акценти 1

Купи Undressed от POLS POTTEN

Купи Undressed от POLS POTTEN

Сервирайте супата или десерта с компания. Холандският бранд ви предоставя възможността да направите вечерята повече от запомняща се. Закачливият комплект от 4 купички с ръчно рисувани „къпещи се“ дами определено ще приповдигне настроението на масата. Въпреки фриволния стайлинг на симпатичните героини художничката Естер Хьорхнер, дава на всеки възможност да ги „облече“ с нарисуваните върху лъжичката бански костюми. Този сет е смел и екстравагантен избор, без да преминава границите на добрия вкус. Все пак ви съветваме да подберете гостите, на които го сервирате. Препоръчваме такива с добро чувство за хумор.

 

Ваза Cosmic Diner Starman Gold от SELETTI

Екстравагантни и смели акценти 2

Ваза Cosmic Diner Starman Gold от SELETTI

Тази ваза е поредното доказателство, че дизайнерското въображение няма  граници. Излезте извън зоната си на комфорт, извън дома си, дори извън планетата! Космонавтът на SELETTI ще ви помогне с тази задача. Нестандартен, екстравагнетен  и изненадващ, той ще привлече погледите, където и да го поставите. В офиса като моливник или у дома като ваза със сезонни цветя, позлатеният космонавт на SELETTI знае как да предизвика въображението. Знаехме, че колаборацията между SELETTI и DIESEL ще бъде над стандартните предложения, но не очаквахме, че ще достигнат космоса. Пренесете интериора на дома си на същото космическо ниво, започвайки със златния космонавт на SELETTI.

 

Лейка Wolf Watering – Can Gold от POLS POTTEN

Екстравагантни и смели акценти 3

Лейка Wolf Watering – Can Gold от POLS POTTEN

Тази декорация определено задържа погледа. Поставена в градината или на терасата, гарантираме, че ще предизвика усмивка на лицето на всеки гост. Игривият нюанс и свежата идея, вложени в нея, са дело на Бас ван Беек. Изненадващ и нестандартен, почеркът му се откроява във всичко, което изработва. В комбинация с холандското чувство за хумор на POLS POTTEN, всеки от нас може да се наслади на лейката – вълк . В случай че търсите по-силен ефект на екстравагантна декорация, поставете я в интериора на дома си, използвайте като ваза  или кашпа (и бъдете готови да отговаряте на въпросите на гостите).

 

Селекция от смели и екстравагантни артикули ще откриете на сайта ни. Разгледайте и останалите предложения или заповядайте в нашия шоурум.

Разгледайте още декорации за дома

 

 

Купи Undressed от POLS POTTEN

Ваза Cosmic Diner Starman Gold от SELETTI

Лейка Wolf Watering – Can Gold от POLS POTTEN

X