Търсене

Елегантни и модерни дизайни за масата във вашата трапезария

Трапезни маси 1 - корица

Елегантни и модерни дизайни за масата във вашата трапезария

Независимо дали ще вечеряме, ще споделим вкусна закуска със семейството, ще отбележим красив празник или скъп спомен – трапезните маси са мястото, където семейството се събира. Те са комбинация от функционалност, удобство и безупречен стил, който в моментите, когато не се използват, създава уникално усещане за лукс и добър вкус. Кои са нашите любими елегантни и модерни дизайни за трапезни маси? Нека ви разкажем!

Elegant Living Елегантни и модерни дизайни за масата във вашата трапезария
Трапезни маси – в комбинация от материали

Трапезни маси в комбинация от различни материали

Смесването на правилните материали в една прекрасна хармония и баланс е трудно изкуство, което не винаги води до сполучлив резултат. Но успешните изпълнения на тази трудна задача ни дават уникални трапезни маси, които ще се впечатлят гостите ви и вашето семейство. Насочете се към класическите комбинации между метал и дърво или разгледайте трапезни маси, които комбинират луксозно дърво и красив мрамор, разположени върху полирана метална рамка в изчистен цвят. Елегантни, но едновременно с това изключително сложни като изпълнение и интригуващи като концепция, този тип трапезни маси са не само красиви, но и много удобни и функционални.

Традиционни трапезни маси с характер

Използването на традиционни и класически материали, като метал, дърво и камък не означава, че трапезните маси са такива, каквито сме свикнали да ги виждаме. Класическите материали се превръщат в истинско произведение на изкуството, когато попаднат в ръцете на професионалисти, които творят с любов, смелост и размах. Един нов начин, по който можете да погледнете трапезните маси от дърво ви дава именно дизайна на Alain van Havre. Масата Oak Mikado е изработена от дървен масив, а дизайнът няма как да го сбъркате. Красивата трапезна маса е изключително изчистена, но красотата и се крие в интелигентния и много интересен начин на преплитане на краката в отлично изработен пъзел. Трапезната маса Oak Mikado е перфектната хармония между иновативност и класика и е подходяща за до 10 човека.

Elegant Living Елегантни и модерни дизайни за масата във вашата трапезария
стъклени трапезни маси за красив и модерен завършек

Стъклени трапезни маси

Много хора смятат, че стъклото е запазен материал за помощните масички или за масички за кафе. Но красивият и модерен завършек на стъклото е много подходящ и при трапезните маси. Ако решите да заложите на смелото стъклено решение за вашия дом, не пропускайте да разгледате модели трапезни маси, чиято основа и конструкцията ѝ да са ефектни и интересни. Комбинация между прахово боядисан метал или пък полирани бронзови или златни крака може да бъде точно толкова интересна и красива, колкото издълбано дърво или полиран камък. Не пропускайте да обърнете внимание и на предложения за трапезни маси с цветно стъкло или модели с някакъв ефект или декорация на плота.

Разгледайте нашите лускозни мебели!

Трапезни маси в комбинация от различни материали

Традиционни трапезни маси с характер

Стъклени трапезни маси

Оставете коментар

X