Търсене

Елегантността в дребните детайли

Елегантността в дребните детайли

Фокусирани в големите и основни акценти в интериора, често пропускаме дребните детайли, които играят важна роля за цялостната визия на помещенията. MICHAEL ARAM е сред дизайнерите, които не пропускат нито една подробност при създаването на колекциите си. Неслучайно артикулите на бранда всеки път завладяват сърцата ни. Насладете се и вие на красотата и прецизността, които MICHAEL ARAM влага във всеки елемент от колекциите си. Ние от Elegant Living подбрахме някои от най-впечатляващите “дребни детайли” от дизайнера, излъчващи стил и елегантност.

Комплект за сол и пипер Pomegranate

Елегантността в дребните детайли 1 - елегантен комплект за сол и пипер

Комплект за сол и пипер Pomegranate

Колекцията Pomegranate е вдъхновена от плодовете на нара, който е един от най-древните и универсални символи в света. Свързан с живота, плодородието, новото начало, нарът представлява неразделна част от Ориенталската и Източна култура. Израснал в Ню Делхи, дизайнерът познава и обожава наровете, напомнящи му за детството. Ето защо, колекцията Pomegranate е не само една от най-прецизните, но и една от най-пълните създавани от MICHAEL ARAM. Комплектите за сол и пипер често остават в сянката на ежедневните предмети, които нямат отношение към специални и тържествени събития. MICHAEL ARAM обаче обръща специално внимание на всеки дребен детайл, като го прави елегантна и неразделна част от колекциите си. Прецизен до последната подробност, комплектът за сол и пипер Pomegranate представя “даровете на природата” в изненадваща и атрактивна роля. Впечатлете гостите си с елегантност и стил дори в най-дребните детайли.

Пръстени за салфетки Dogwood Collection

Елегантността в дребните детайли 2 - истинско произведение на изкуството

Пръстени за салфетки Dogwood Collection

 

Dogwood Collection е една от най-нежните и елегантни колекции, представени от MICHAEL ARAM. Характерният органичен мотив е пресъздаден чрез най-ефирната и деликатна част на дряна, а именно разцъфналите цветчета. Пръстените за салфетки са от онези дребни детайли, които превръщат празничната маса в истинско произведение на изкуството. Символ на прецизност, изящество и внимание към гостите. Нежните бели цветове от Dogwood Collection контрастират невероятно с тъмните месингови клонки, придавайки изисканост и елегантност на цялата трапеза до последната подробност.

 

Подложки за чаши Pomegranate

Подложките за чаши са нещо на пръв поглед обикновено и скучно. Предмет, който е далеч от елегантния и изящен интериорен дизайн. MICHAEL ARAM обаче знае как да преобърне представите ви. Подложките за чаши от колекцията Pomegranate изненадват и впечатляват със своите функционалност и стил. С нестандартното представяне на стандартни предмети MICHAEL ARAM успява всеки път да грабне сърцата ни. Елегантни, изискани и запомнящи се, подложките за чаши Pomegranate ще преобразят дори най-обикновеното събиране с приятели, изпълвайки трапезата с блясък и финес.

Понякога елегантността и изяществото се крият в дребните детайли, а не в огромните акценти. Намерете и вие любимия си “детайл” за интериора в нашия онлайн магазин. А ако искате да се докоснете до тях, заповядайте в шоурума на Elegant Living.

Разгледайте още декорации за дома.

Комплект за сол и пипер Pomegranate

Пръстени за салфетки Dogwood Collection

Подложки за чаши Pomegranate

X