Търсене

Френски лукс за вашата трапеза от IVY & OAK

Френски лукс за вашата трапеза

Френски лукс за вашата трапеза от IVY & OAK

В горещините няма нищо по-хубаво от това, да се отпуснете на терасата или в градината с чаша хубаво вино, в приятна компания. Разбира се, удоволствието няма да бъде пълно, ако напитката ви не е достатъчно добре охладена. Затова винаги е добре да имате повечко лед под

Френски лукс за вашата трапеза 1

Френски лукс за вашата трапеза – СЪД ЗА ЛЕД С ЩИПКА IVY & OAK

ръка. А какъв по-подходящ начин за това от един красив съд за лед, в който можете удобно да поставите бутилката, за да се охлади и да запази перфектна температура през цялата вечер!

Представяме на вашето внимание съд за лед с щипка от IVY & OAK, създадена от емблематичния американски дизайнер Michael Aram. Той със сигурност ще допринесе за това вашите скъпи гости да се почувстват като в кралски дворец.

Вдъхновен от градините на Версай

Асоциацията не е никак случайна, защото за създаването на колекцията Ivy & Oak Michael Aram се вдъхновява именно от едно живописно селце, създадено в градините на Версайския дворец за последната кралица на Франция преди Френската революция – легендарната Мария Антоанета.

Към този впечатляващ съд за лед от неръждаема стомана има и удобна щипка за лед, която перфектно го допълва.

Френски лукс за вашата трапеза 2

Френски лукс за вашата трапеза – СЪД И ЛЪЖИЦА ЗА ХАЙВЕР IVY & OAK

И като говорим за кралски лукс на трапезата, неизменно се сещаме за черен хайвер – който отлично се комбинира с добре изстудено бяло вино.

За да го поднесете по най-класния начин на вашите гости, може да заложите на още едно изящно предложение от същата колекция – съд и лъжица за хайвер IVY & OAK, които само ще подчертаят шикозното усещане за френски лукс на вашата трапеза. Съдът е удобен и изящен, в сребърен цвят, хармонично допълнен от елегантна златна лъжица.

 

Разгледайте нашите предложения за оригинални подаръци.

 

Вдъхновен от градините на Версай

X