Търсене

Превърнете градината във Ваш личен бар

Луксозни градински мебели 4 - корица

Превърнете градината във Ваш личен бар

Когато разполагате с градина, имате уникалната възможност да я превърнете в малък “оазис”. Разбира се, преносното значение на тази дума има различен смисъл за всеки от нас. Имайки предвид, че лятото е на прага ни, ние от Elegant Living решихме да ви предложим нестандартна и свежа идея. Правилно сте прочели заглавието – превърнете градината във ваш личен бар. Не крием, че имаше предложения и за басейн, но засега ще се ограничим само до бара. Ако сте фенове на определен тип барове, лесно можете да се сдобиете с тематични артикули. Ние обаче искаме да ви пренесем в онази елегантна и романтична вечерна атмосфера на италианските и френските барове. Онези места, където хората отиват след изискания ресторант, защото искат прекрасната вечер в приятна компания да продължи още малко. Създайте своя личен бар в градината си и се наслаждавайте на това усещане всяка вечер.

Бар стол Mood Tribu от TRIBU

Луксозни градински мебели 1

Бар стол Mood Tribu от TRIBU

Бар столовете от серията Mood на TRIBU са перфектно решение за всеки екстериор. Елегантния дизайн на седалката създава изискана атмосфера, а иновативната материя, която брандът използва, ще ви донесе нужния комфорт. Естественото излъчване на висококачественото тиково дърво и земните тонове на тапицерията превръщат това предложение на марката в истинско екстериорно бижу. Ако ние трябваше да вземем бар столове за градинския си бар-мечта, със сигурност щяха да са Mood Tribu.

 

Пендант Stella Singolo от REFLEX ANGELO

Луксозни градински мебели 2

Пендант Stella Singolo от REFLEX ANGELO

Когато говорим за романтични и приятни вечери, осветлението е повече от важно. Погрижете се то да бъде и впечатляващо. Обсипаното със звезди небе е прекрасна гледка, но понякога облаците провалят плановете ни. Не позволявайте нищо да развали вечерта ви, възползвайте се от невероятното предложение на REFLEX ANGELO. Спускащите се от тавана звезди ще се погрижат за приказната атмосфера и деликатната светлина, нужни за една запомняща се вечер. Подредете всяка стъклена звездичка, както ви харесва и създайте уникална картина с нежната им светлина. Изработени от висококачествено италианско стъкло и представящи традициите на италианските майстори, пендантите Stella Singolo ще впишат не само в екстериора на градинския ви бар, но и във всеки изискан интериор.

 

 

Комплект чаши Everyday Grande от BACCARAT

Луксозни градински мебели 3

Комплект чаши Everyday Grande от BACCARAT

За да бъде истински “оазис”, личният ви бар има нужда от свежи и интересни коктейли. Тук няма да даваме рецепти за напитките (въпреки, че бихме се справили завидно добре), а ще ви предложим чаши, заради които си струва да превърнете всяка градина в бар. Правилно сте се досетили, отново имаме предвид любимия ни BACCARAT. Финият кристал този път е представен в комплект от 6 броя чаши, подходящи за различни видове напитки. Композицията от емблематични дизайни за бранда е вдъхновена от актуалните тенденции в света на интериора и аксесоарите за дома. Запознайте се с Beluga, Etna, Vega, Biba, Stella и Rosa, създадени от майсторите на формите от кристал и станали популярни в целия свят. Всяка от тези колекции е сред бестселърите на BACCARAT. Поднесете с елегантност и стил всеки коктейл, наслаждавайки се на идеалните вечери в личния ви бар.

 

Допълнете бара-мечта с интересни декорации и аксесоари, които ще откриете на Elegant Living и превърнете предстоящото лято в незабравимо преживяване.

Разгледайте нашите предложения за луксозни градински мебели.

 

Бар стол Mood Tribu от TRIBU

Пендант Stella Singolo от REFLEX ANGELO

Комплект чаши Everyday Grande от BACCARAT

X