Търсене

Избираме идеалния подарък за дома

Подарък за дома 3 - лампа

Избираме идеалния подарък за дома

За специален повод, за да зарадвате близки и приятели за новия им дом или просто да бъдете повод за радост и усмивка, подаръците за дома са прекрасно решение, но и труден избор. Не забравяйте да вземете под внимание интериора на дома, за който искате да вземете подарък, стила и предпочитанията на собствениците, както и съществуващите декорации. Събрали сме нашите любими предложения за подарък за дома, които да направят търсенето по-лесно и приятно!

Осветителните тела са отличен подарък за дома

Всяко едно помещение се нуждае от хубава светлина, независимо дали използвайки естествената или постигната с поставянето на правилните осветителни тела на точните места. Настолните лампи определено са идеален подарък за дома заради тяхното разнообразие и възможности за използване. Една настолна лампа може да има много и различни приложения – разположена на нощното шкафче е отличен източник на светлина да почетем книга преди лягане или поставена на бюрото ще ни помогне да работим и до малките часове на деня. Някои от нашите любими предложения за подарък за дома от категорията осветителни тела са настолна лампа Postkrisi Gold, серията Balloons или пък настолните лампи на Tom Dixon. Което и предложение да изберете ще направите отличен подарък за дома!

Elegant Living Избираме идеалния подарък за дома
Подарък за дома – ваза Baccarat Saint Marc

Подарък за дома, оценен високо от нежния пол

Едно от любимите неща на всяка жена е букет красиви, ароматни цветя. Независимо дали ще ги получи като изненада или ще реши да се поглези със свежест, дамите се нуждаем от ваза, която не само да съхранява букета, но и да допълва неговата красота. Вазите са прекрасна идея за подаръци за дома, като в огромното разнообразие от стилове гарантирано ще откриете отлично предложение за повода! Препоръчваме ви да видите красивите порцеланови вази с класически китайски мотиви или пък да заложите на по-модерен и изчистен силует с подарък за дома ваза Collar или Baccarat.

Elegant Living Избираме идеалния подарък за дома
Подарък за дома – купа за сервиране!

Подарък за дома за любителите на кулинарията

Всеки, който обича да готви, ще се зарадва на подарък за дома, свързан с любимото му хоби. Подарете стилни и изискани прибори за сервиране, които ще впечатлят не само получателя, но и неговите гости. Любимите ни предложения за подарък за дома са плато Anemone, купа за сервиране Black Iris, център за маса Pomegranate, купа Ocean Reef oyster shell, купа център за маса Butterfly Ginko и много други.

Не пропускайте да разгледате нашата селекция подаръци за дома. А ако не сте сигурни дали ще направите най-правилния избор, винаги можете да заложите на подаръчен ваучер за пазаруване в ElegantLiving!

Осветителните тела са отличен подарък за дома

Подарък за дома, оценен високо от нежния пол

Подарък за дома за любителите на кулинарията

Оставете коментар

X