Търсене

Избираме най-подходящите, луксозни тапети за дома

Луксозни тапети 2 - корица

Избираме най-подходящите, луксозни тапети за дома

Избирането на перфектните луксозни тапети може да бъде едно от най-трудните начинания, пред които трябва да се изправите в процеса на обзавеждането на вашия нов дом. Стилът и цветът на луксозните тапети имат огромно значение върху възприятието на помещението, както и крайната му визия. За разлика от мебелите и декорациите, луксозните тапети се подменят трудно. Именно затова процесът изисква време, за да си гарантирате най-добрия избор!

 

Започнете с избора на подходящ цвят луксозни тапети

Луксозни тапети 1 - зелена

Луксозни тапети – преобразете интериора си

Цветът на вашите нови луксозни тапети е от огромно значение. Всеки от нас има любим цвят, който харесва много повече от всички останали и това трябва да се вземе под внимание. Преди да пристъпите към търсене на луксозни тапети, започнете със списък на основните цветове, които смятате, че ще ви накарат да се чувствате уютно и комфортно в помещението. Можете да вземете под внимание мебели и декорации, които бихте желали да запазите и след освежаването на интериора. Запомнете – студените тонове отварят помещението, докато топлите нюанси създават усещането за уют, което ви обгръща като топло одеяло.

 

Стилът е от особено значение

Луксозни тапети 3 - сиви

Луксозни тапети – за неповторим интериор

След като подберете цветовата гама е време да разгледате за конкретни стилове луксозни тапети. Вземете под внимание какво настроение искате да създава помещението. Дали предпочитате класически или по-модерен интериорен дизайн? Стаята трябва ли да създава по-формална и официална среда или е предназначена за място за почивка на вас и вашето семейство? Отговорите на тези въпроси ще ви насочат и към стила луксозни тапети, който е подходящ за помещението. За дома, флоралните тапети, както и едрите геометрични фигури ще ви позволят да постигнете този модерен и съвременен интериорен дизайн. Запомнете – дребните шарки и мотиви на луксозните тапети отварят помещението, докато по-големите дизайни отново създават усещането за уют. Вертикалните принтове създават усещането за височина и по-високи тавани. Ако ярките и смели дизайни в цялото помещение ви притесняват или просто не са във ваш стил, то тогава създайте хармония – едната стена направете с луксозни тапети с принт или шарка, а на другите стени заложете на изчистен дизайн в допълващ цвят.

 

В шоурума на Elegant Living ще откриете интериорни и екстериорни тапети на водещи марки. Създайте неповторим интериор с пъстрите и уникални луксозни тапети от бранда Elitis. Изработени от разнообразие от материали в стилове, подходящи за всеки вкус, те ще преобразят всеки интериор – независимо дали ще ги сложите в дома си, в офиса или ресторанта си. При нас ще откриете и богато разнообразие от луксозни тапети на марката Dedar, с които резултатите са не по-малко впечатляващи! Комбинирайте с вашите любими декорации за дома и вдъхнете живот и характер на всяко пространство!

Разгледайте нашите предложения за световен клас мебели!

 

 

Започнете с избора на подходящ цвят луксозни тапети

Стилът е от особено значение

X