Търсене

Избираме перфектния подарък за новодомци

Подаръци за новодомци 3 - корица

Избираме перфектния подарък за новодомци

Преместването в ново жилище е толкова вълнуващо и приятно преживяване, което (често) е придружено със стреса на самото местене, шокът от това да се будиш на ново място и дълго време да не знаеш кое къде се намира. За щастие, вие имате възможността да направите преместването незабравимо за вашите приятели и семейство, като ги зарадвате със страхотни и елегантни подаръци за новодомци. Ако се чудите какво можете да изберете за нов дом, то ето някои от нашите любими идеи!

 

Прибори за напитки

Една от най-добрите идеи за подаръци за новодомци са всякакви прибори за напитки. Знаем, че определението звучи малко странно, но чашите далеч не са единственото нещо, което можете да купите за вашите приятели. Комбинирайте сет красиви, кристални чаши за уиски с подходящ декантер от колекцията на Baccarat, за завършена визия. Изберете цветни и весели чаши за шампанско, като серията Mille Nuits Flutissimo на Baccarat, с които отпразнуването на всеки специален повод ще бъде звънко и запомнящо се! Освен чашите за шампанско можете да добавите уникална гарафа за шампанско JCB Passion от Baccarat или красива шампаниера от колекцията на Michael Aram. За сутрешното кафе подберете сет порцеланови чаши с класически мотив, а защо не и стъклени чаши с интересен и забавен дизайн. Изборът е неограничен!

 

Красива и впечатляваща ваза

Подаръци за новодомци 4 - ваза

Подаръци за новодомци – Love in Bloom

Всеки нов дом, рано или късно, ще посрещне букет свежи цветя – това прави вазата страхотен, функционален и елегантен подарък. Освен това, една деликатна и нежна ваза може да изглежда красиво и без да има букет цветя в нея. Подарете вазата самостоятелно или подберете красив букет, който да сложите в нея. Някои от нашите най-любими предложения са класическите порцеланови вази на Asiatides, нестандартните и много иновативни вази на Seletti (най-вече колекцията Love in Bloom, която представлява ваза във формата на анатомично сърце) или пък изберете запазената марка на Baccarat – вазата Octagone в класическото ярко червено. Не пропускайте да разгледате нашата колекция луксозни вази и да подберете най-подходящия модел.

Подаръци за новодомци -порцеланови вази на Asiatides

Подарете им свобода

Подаръци за новодомци – свобода на избор

Подаръкът не е задължително да има физическо измерение, за да остави траен спомен. Изберете за новодомците ваучер за магазина на Elegant Living и им дайте възможността сами да изберат любим дар за своя дом. Така, той ще остане скъп спомен, който ще ценят с години наред и гордо ще показват на своите приятели и гости.

 

Изберете перфектния и оригинален подарък за новодомци от сайта на Elegant Living!

 

 

 

Прибори за напитки

Красива и впечатляваща ваза

Подарете им свобода

X