Търсене

Как да бъдем БОХО

Как да бъдем БОХО

Докато пренареждаме полека домовете си в тон със слънцето, пролетните цветя и свежия въздух, постепенно се приближаваме до настроението на пролетно-летния тренд. Бохо – или бохемският стил в декорацията отново е тук, за да донесе усещането за релакс, приключения, любопитство към света и радост от живота. Безгрижен, без да е небрежен, той е чистата любов към декорацията и свободата да експериментираш.

 

Белгийският бранд NOTRE MONDE предлага мебели и аксесоари с персонален, артистичен  дух

 

Чаши, чинии, декоративни предмети и мебели, които очароват с цветното си, хипи настроение. На снимката – новият сет за сервиране GRANDPA  на Pols Potten 

Бохо е преди всичко вътрешно усещане и творческо отношение към средата, която ни заобикаля – силно индивидуален и все пак категорично разпознаваем стил. Отличава се с комбинациите между привидно несъчетаеми аксесоари, с необичайната им употреба, с ярките цветове. Над всичко стои усещането за безгрижие и спокойна, уверена елегантност.

 

Сервиз за чай GRANDPA, Pols Potten

 

Поднос HALF – MOON, Notre Monde

Ако в модата бохо е стилът на дългите рокли и кафтани, кадифените чехли, смелите бижута, в интериора мислим също за красиви материи, за мекота, блясък, и цвят. Балдахини, ресни, ширити, възглавници, ниски столчета, екзотични съдове – философията е „колкото повече, толкова повече”

 

 

И
въпреки че Бохо не може да се купи в магазин, защото е неповторим и
много личен, нашата  селекция от аксесоари и мебели, които отварят
завесата към вълнуващия тренд на новия сезон, е тук:

Приятно разглеждане!

 

 

https://elegantliving.bg/collections/boho

Не пропускайте да разгледате и нашата селекция от луксозни мебели

X