Търсене

Как да декорирате леглото си спрямо сезона?

Декоративни възглавници 2 - лято

Как да декорирате леглото си спрямо сезона?

Смяната на сезоните неимоверно създава у нас промяна, която се отразява в цялото ни ежедневие. Променяме начина, по който се обличаме, започваме да пием топли, вместо студени напитки, сутрин обуваме пантофи, а не чехли. Смяната на сезоните се отразява не само на нас, но и на интериора ни. Желанието да създадем уютна среда, която да отговаря на начина, по който се чувстваме в следващите месеци, ни кара да променяме интериора си често. Кой е най-лесният начин да покажем смяната на сезона в спалнята? С разполагането на декоративни възглавници в подходящи за сезона цветове и покривала за легло!

 

Декориране на леглото за зимата

 

Студените месеци от годината винаги ни карат да търсим допълнителен уют и топлина в дома си, за да се чувстваме добре на фона на зимната приказка навън. За зимата е добре да избирате платове и материи, които да ви топлят и да са удобни. Поставете на леглото декоративни възглавници в по-тъмни цветове, като сиво, лилаво или тъмно синьо. Комбинирайте декоративните възглавници с плътно покривало за легло, което да се съчетава с възглавничките като цвят, шарка и материя.

Декоративни възглавници 1 - пролет
Декоративни възглавници за пролетта

Пролетта във вашето легло

Затоплянето на времето, разлистването на дърветата, разцъфването на уханните пролетни цветя и топлото слънце ни карат да отворим широко прозорците и да се заредим с така необходимата енергия и радост. Кажете чао на зимата със свежи декоративни възглавници в жълто или оранжево. Комбинирайте ги с чаршафи и покривало в свежи цветове или интересни принтове. Така всеки път, когато се приготвите да си лягате ще се чувствате по-добре!

 

Лятото търсим прохладата

 

Дългите летни дни, придружени с високи температури и желанието ни за прохлада се отразяват и в интериора на спалнята. Когато декорирате леглото си за лятото е добре да заложите на декоративни възглавници в по-свежи и нежни цветове и калъфки от 100% памук. Памучната материя е изключително подходяща за лятото и е добре да заложите не само на декоративни възглавници от нея, но и на чаршафи и пижами.

 

Декоративни възглавници 3 - есен
Усетете есента с нашите декоративни възглавници

 

Сънливата есен е вече тук

В края на лятото ни посреща златната есен, с всички огнени нюанси на падащите листа. Колкото по-мрачно и дъждовно става, толкова повече отразяваме това и в интериора си. Подходящи цветове декоративни възглавници и покривала за есента са в тъмно червената гама, съчетани с нежни, естествени тонове на бежово и кафяво. През есента, освен повече декоративни възглавници може да сложите и по-дебело покривало, което да създава усещането за топлина и хармония. И не забравяйте да запалите ароматна свещ и да се насладите на чаша топъл чай в леглото!

Разгледайте нашето луксозно спално бельо.

 

Декориране на леглото за зимата

Пролетта във вашето легло

Лятото търсим прохладата

Сънливата есен е вече тук

 

 

X