Търсене

Как да изберете подаръци за сватба?

Подаръци за сватба 4 - рамка

Как да изберете подаръци за сватба?

Сватбата е един наистина прекрасен момент, в който близки и приятели са се събрали да празнуват любовта. Купон до зори, забавления, много усмивки, смях и танци очакват всички гости, щом щастливите младоженци кажат „ДА“. Но преди да се стигне до този момент, всеки един от гостите трябва да премине през тежката дилема – как да избера подаръци за сватба? В следващите редове ще споделим с Вас няколко от класическите и неостаряващи подаръци за сватба, с които гарантирано ще зарадвате младоженците!

 

Elegant Living Как да изберете подаръци за сватба?
Подаръци за сватба – красив сет кристални чаши с марката Baccarat

Не пропускайте да попитате дали има лист за подаръци

Традицията за създаване на списък на „желаните подаръци за сватба“ от младоженците е много позната в Северна Америка, но започва да се прокрадва и по нашите ширини. При нея двойката подбира подаръци за сватба, които би се радвала да получи от гостите си, а всички присъстващи изпитват облекчението на огромния товар от това да се чудят какво точно да купят. Макар и много младоженци все още да не правят такива списъци, нищо не пречи да попитате!

 

Оригинални подаръци за сватба

Elegant Living Как да изберете подаръци за сватба?
Подаръци за сватба – красива декорация за дома

Ако искате да зарадвате щастливата двойка с неочаквани подаръци за сватба, то тогава се консултирайте със семействата и приятелите им. Те имат наблюдение относно живота на младото семейство и могат да ви дадат ценни съвети към какво да се насочите. За младоженците, които скоро са си купили ново жилище или просто имат страст към интериорния дизайн винаги можете да заложите на дизайнерски мебели или декорации. Изберете подаръци за сватба, като красиво огледало, уникална, авторска картина, килим, мебели или много други. Ние сме подбрали за Вас цяла селекция елегантни подаръци за сватба, които ще смаят и зарадват младото семейство! Изберете красив сет кристални чаши с марката Baccarat, заложете на уникална, авторска скулптура, изненадайте младоженците с нестандартната рамка за снимка Heart от Michael Aram, изберете дизайнерска мебел за новия дом или защо не пано, картина или друга уникална декорация за дома!

 

Elegant Living Как да изберете подаръци за сватба?
Подаръци за сватба – авторска скулптура

Подарете преживяване или заложете на по-личните подаръци за сватба

Когато си помислим за подаръци за сватба, в ума ни често се появява картина на обект или предмет. Но, понякога, е добре да се опитаме да мислим извън тази кутийка. Във венчалния си ден, младата двойка получава толкова много подаръци за сватба, че лесно може да забрави кое от кой е дошло. Искате ли да запомнят Вашия подарък за сватба? Тогава им подарете преживяване, което да споделят заедно и да помнят завинаги! Можете да организирате кратка почивка след сватбата на любимо място, да им запазите час за фотосесия или, защо не – да се включите в част от разходите за техния меден месец.

Забравете за навика да подарявате пари за всеки празник и изберете оригинални, елегантни и запомнящи се подаръци за сватба от Elegant Living! Ако не сте сигурни дали ще се справите с избора на подходящи подаръци за сватба, изберете подаръчен ваучер от ElegantLiving и позволете на младото семейство сами да изберат своето любимо предложение!

 

Не пропускайте да попитате дали има лист за подаръци

Оригинални подаръци за сватба

Подарете преживяване или заложете на по-личните подаръци за сватба

 

Оставете коментар

X