Търсене

Как да изберете подходящите настолни лампи за вашия интериор?

Настолни лампи 2 - корица

Как да изберете подходящите настолни лампи за вашия интериор?

Постигането на перфектната осветеност в помещението не зависи само от избирането на осветителни тела, а от правилното им разположение, наслояването на ефекта им и надграждането на интериора с тях. Създаването на хармония между полилеите или пендантите и настолните лампи ще ви позволи да превърнете наглед неглижирано и безинтересно пространство в уютно местенце за почивка или вашият обикновен и скучен коридор в истинско произведение на изкуството. Това можете да постигнете чрез подбирането на подходящите настолни лампи, които да се впишат просто перфектно в заобикалящата ги обстановка. Понякога може и да имате огромен късмет и да намерите точно това, което търсите, без усилия, но често подбирането на подхождащи пенданти и настолни лампи може да бъде много досаден и продължителен процес. Но определено не трябва да подхождате към него с лека ръка. Предварителното обмисляне на подходящите форми, размери, големина и цветове на настолните лампи ще ви позволи да се ориентирате в това море от предложения и да отсеете само наистина ценните и важни решения за вашия интериор.

Elegant Living Как да изберете подходящите настолни лампи за вашия интериор?
Настолни лампи – модерно решение

Формата на настолните лампи е от основно значение

Още преди да се впуснете в разглеждането на цветове, дизайни, шарки, материали, та дори и подходящи размери настолни лампи, е важно да определите цялостния стил на осветителното тяло. Дали търсите по-модерно решение, изработено от прозрачно стъкло или предпочитате класически модели настолни лампи с шапки (текстилните покрития, които омекотяват светлината от крушката). При търсенето на функционално настолни лампи, които да поставите на работното си място или на бюрото в офиса, там е важно да разгледате моделите с чупещо се рамо, които ви дават възможност да използвате настолните лампи по много и различни предназначения. Определянето на формата и цялостния дизайн на настолните лампи и първото и най-важното нещо, което трябва да направите.

Elegant Living Как да изберете подходящите настолни лампи за вашия интериор?
Настолни лампи – безгранични възможности

Неутрални или цветни настолни лампи?

Изчистени модели или предложения с шарки? Класически цветове или нещо по-екстравагантно и модерно? Когато избирате подходящият цвят за вашите настолни лампи, това са въпросите, които ще си зададете… или някой друг ще ви зададе. В повечето случаи, както всичко друго в живота, всеки избор има своите плюсове и минуси. В повечето случаи изчистените, неутрални цветове са по-подходящи за настолни лампи с интересни и модерни дизайни. А за класическия силует защо да не заложите на цветни шарки, които да се комбинират добре с интериора, но да привличат вниманието всеки път, щом влезете в стаята. Възможностите пред вас са безгранични, но не се подвеждайте от огромното разнообразие. Това може да ви постави в ситуация, в която да изберете настолни лампи, които да не подхождат никак на цветовата схема или цялостното усещане на интериора. А това, гарантираме ви, може да означава само едно – време е (отново) за ремонт!

Разгледайте всички наши предложения за интериорно осветление.

Формата на настолните лампи е от основно значение

Неутрални или цветни настолни лампи?

Оставете коментар

X