Търсене

Как да подберете и съчетаете правилно произведенията на изкуството в интериора си?

Произведения на изкуството 4 - корица

Как да подберете и съчетаете правилно произведенията на изкуството в интериора си?

Създаването на персонална колекция от произведения на изкуството е страхотен начин да обогатите дома си с характер, стил и чар. Подбирането на правилните произведения на изкуството е процес, който говори изключително много за вашите лични предпочитания, хобита и страст и ще се превърне в тема за разговор с вашите гости, приятели или бизнес партньори. Изкуството, което подберете за вашия дом или офис, ще трансформира всяко помещение в своеобразна съвременна и функционална галерия, курирана с чувство и емоция.

 

Подбирайте произведения на изкуството, които да са отражения на вашия стил

Произведения на изкуството 1 - статуетка

Произведения на изкуството – Bonze Step by Step

Едно от най-важните неща в избора на произведения на изкуството, е емоционалната връзка, която изграждате с тях. Важно е те не просто да декорират помещението или да допълват цялостното усещане, а да създават емоция всеки път, щом погледнете към тях. Независимо дали става въпрос за картина или скулптура – изкуството е инструмент да изразите себе си. Едни от най-любимите произведения на изкуството на нашите клиенти са скулптурите на Gardeco. Те изобразяват важните моменти от живота и ежедневието ни, като ни напомнят за тях всеки път щом погледът ни се спре върху скулптурата. Step by Step изобразява усилията, които полагаме, докато стигнем до желаните резултати. Скулптурата Upswing може да бъде интерпретирана по много и различни начини, като много хора виждат родителите, които държат здраво въжето на люлката, за да може детето им да лети свободно напред. Разгледайте уникалната колекция бронзови скулптури на Gardeco и изберете вашата любима още днес!

Произведения на изкуството 3 - жена

Произведения на изкуството – внесете чар

Ефектът „Уау“

Произведения на изкуството 2 - пано

Произведения на изкуството – Пано Disque Friso

Това, че произведенията на изкуството, изобразяват вашите лични предпочитания и стил не означава, че те не могат да са възхитителен елемент от интериора, които да привлича вниманието и да спира дъха на всеки, който се взре в него. Паното Disque Friso на Gardeco е прекрасен пример за това – изработена изцяло от рециклиран картон, смесен с пръст и вода, тази феерия от перфектно подредени плавни линии ще се впише прекрасно във всеки интериор. Паното е изработено от известния дизайнер Domingos Tótora, който използва като вдъхновение природата около град Мария да Фе в Бразилия, където се намира и неговото ателие. Паното е ръчно изработено с изключително внимание към всеки детайл и характер и уникалност на всяко едно от произведенията на Domingos Tótora.

 

Разположени на правилните места в интериора – произведенията на изкуството ще подчертаят елегантния стил на мебелите и декорациите и ще ви карат да се чувствате уютно и приятно във всяко помещение. Не пропускайте да разгледате нашата колекция Арт предмети и луксозни мебели на сайта ни или в шоурума на Elegant Living в София!

 

 

Подбирайте произведения на изкуството, които да са отражения на вашия стил

Ефектът „Уау“

X