Търсене

Какъв подарък за 8 март да изберем на жената, която вече си има всичко?

8 март 4 - корица

Какъв подарък за 8 март да изберем на жената, която вече си има всичко?

Осми март е специален празник по целия свят – ден, изпълнен с много цвят, емоция и любов, посветен на любимата жена, майка и пример за подражание. Нежната половина от човечеството отбелязва този прекрасен ден с много вълнение и щастие и споменът за него и милите жестове от любимите хора топлят душата месеци, след като денят е вече отминал. Ако се чудите какво да подарите на важните дами в живота си по случай този така специален и красив празник, ето част от нашата селекция с бестселъри за вашата любима жена!

 

Изберете впечатляващ подарък от фин кристал

8 март 3 - кристални чаши

8 март – красиви кристални чаши

Подаръци така фини и деликатни, с традиционната френска ръчна изработка – Baccarat ви предлага много идеи за празника, с който да изненадате вашата любима дама и да я накарате да ахне от вълнение!

Отпразнувайте всеки красив повод в настоящето и бъдещето с прекрасния комплект чаши CHÂTEAU BACCARAT DEGUSTATION. Опаковани в прекрасна подаръчна кутия, те са готови за поднасяне още щом излезете от магазина на Elegant Living! Чашите съчетават изчистена естетика и съвременен дизайн – перфектният баланс между форма и функция.

А защо да не заложите на класическите чаши HARCOURT 1841 WATER RED, чиито дизайн остава непроменен и все така впечатляващ от близо 200 години. Чашите HARCOURT на Baccarat са истинска икона на бранда, като колекцията е обиколила целия свят и красотата и се разпознава мигновено.

Осми март е свързан с наближаването на пролетта и на празника често обсипваме

8 март 1 - лампа

8 март – BABY CANDY LIGHT NOMADIC RED

любимата си с благоуханни, свежи цветя. Какъв по-подходящ подарък към букет свежи лалета от една наистина впечатляваща и уникална ваза. На вашето внимание поставяме вазата EYE RECTANGULAR S RED от BACCARAT. Дизайнът ѝ е роден от необикновената техника – комбинация от хоризонтални сечения от външната страна и вертикални от вътрешната страна, която създава вълшебен и пленяващ визуален ефект.

Не на последно място, за дамите, които обичат да четат, или просто се нуждаят от мало повече светлина в дома или офиса си, настолната лампа BABY CANDY LIGHT NOMADIC RED на BACCARAT е прекрасна идея за подарък. Идеалната комбинация от керамика и кристал елегантно и игриво ще се впише във всеки интериор. Лампата е презареждаща се, а копчето на абажура ви позволява да намалявате светлината с леко и продължително докосване.

 

Керамика и порцелан в нова и нестандартна визия

8 март 5 - сърце

8 март 5 – LOVE IN BLOOM KINTSUGI

Класическите материали като керамика и порцелан живеят втори живот в ръцете на модерните и -креативни майстори на обработката. И няма да сгрешите, ако изберете на вашата любима жена подарък от фин порцелан, независимо дали с класически или по-модерен прочит.

Един от международните символи на любовта е сърцето. Затова ви предлагаме и вазата LOVE IN BLOOM KINTSUGI от бранда SELETTI. Но още щом видите формата на тази ваза ще се учудите – тази перфектна реплика на анатомията на човешкото сърце разцъфва с чувства и емоции, когато сложите цветя в отворите на артериите и аортата. Това е историята на едно сърце, което е поживяло, и сега парчетата, съединени от злато, разказват историята му.

Порцеланът далеч не е предназначен само за вази и чаши за чай или кафе. И брандът Asiatides не

8 март 6 - статуетки

8 март – The Visitor

пропуска да ни напомни това със своята колекция уникални буркани. Един от нашите любими модели е TEMPLE JAR YELLOW AND WHITE FLORAL – един изключително красив буркан, върху който нежно са цъфнали хризантеми. Този подарък е подходящ за дами, които имат афинитет към източните култури и биха оценили майсторството на класическите техники от Азия, съчетани с таланта на западните творци.

Изключително симпатични в своята простота – това са керамичните скулптури от серията The Visitor на бранда Gardeco. Интересни, забавни и много цветни, тези керамични скулптури са отличен декор за всеки дом или офис и гарантирано ще внесат доза хумор и настроение във всяко помещение.

 

Подаръци за всяка трапеза

8 март 4 - каничка

8 март – Michael Aram

Много дами обичат да се развихрят в кухнята и владеят изкуството да посрещаш гости до съвършенство. За тях всеки детайл на трапезата е важен и трябва да бъде внимателно подбран, за да подхожда на темата, ястието и декора в трапезарията. Ние знаем, че вие познавате отлично любимата жена и ще можете лесно да се ориентирате в най-подходящото предложение от нашите подаръци за трапезата.

Колекцията Ginkgo на Michael Aram е една от любимите на нашите клиенти. Определен вид гинко дърво очарова дизайнерът със своите листа, напомнящи на красивите и ефирни пеперуди. Така се ражда и въображаемият образ на растението, който оживява в цяла серия аксесоари за трапезата. Кана или чайник BUTTERFLY GINKGO, изработени от стомана и месинг, красива поставка за салфетки или впечатляващ център за маса – красивите пеперудени листа ще се превърнат в акцентът, от който вашата трапеза се нуждае.

Слънчогледите са изключително красиви и сияйни растения, които озаряват всяко помещение със слънчево жълтите си венчелистчета. Винаги обърнати към слънцето, сякаш за да ни напомнят да гледаме към светлината и да бъдем вечни оптимисти. Точно това послание носи и декоративната купа SUNFLOWER RING CATCH на дизайнера Michael Aram. Направен от комбинация от стомана и месинг, всеки слънчоглед е изработен на ръка и това носи техния запазен чар и светлина, които познаваме така добре!

 

Разгледайте и останалите ни предложения тук и открийте своя впечатляващ подарък за 8-ми март за Деня на жената!

Изберете впечатляващ подарък от фин кристал

Керамика и порцелан в нова и нестандартна визия

Подаръци за всяка трапеза

X