Търсене

Каната – страхотно решение за студените напитки

Кана 4

Каната – страхотно решение за студените напитки

Безалкохолните напитки и прясно приготвената лимонада са актуални през всеки сезон. Разбира се, лятото си остава безспорен фаворит, говорейки за студени напитки и дрънкащи кубчета лед. Поднасянето на напитките, когато имате гости или на семейна вечеря може да бъде много по-интересно от отваряне на “търговската опаковка”. Независимо дали сте отделили време, за да приготвите страхотен прясно изцеден сок, или сте заложили на любима марка от магазина, сервирането му е “ритуал”, който не бива да пренебрегвате. Подбрали сме три модела кани с различен характер, които ще бъдат ваш верен помощник при всеки повод или събитие. Създайте истинско празнично настроение дори с поднасянето на вода, като заложите на страхотните дизайнерски предложения в нашия онлайн магазин. Повярвайте ни, каната има значение.

Кана Tank Cooper от TOM DIXON

Кана 3

Кана – TANK COPPER TOM DIXON

Тази кана е подходяща за изисканите вечери, когато поднасяте “допълнение” към алкохола. Тежката и солидна форма ще превърнат дори водата в елегантно питие. Част от колекцията Tank, тя наподобява научната стъклария (колби и епруветки), които са вдъхновението за създаването на целия сет. Масивното стъкло и характерния скосен отвор придават типичната визия на лабораторен съд. Докато мекият блясък на медното покритие носи полъх на елегантност и стил. Една наистина впечатляваща комбинация от дактилни усещания, която заслужава вашето внимание и мястото си на масата.

Кана Jug With Hole Clear от POLS POTTEN

Кана 1

Кана – JUG WITH HOLE CLEAR

Този път изненадата на POLS POTTEN е скрита пред очите ви. Един вечен и простичък дизайн, прехвърлящ артистизма към вашето поле. Сякаш разполагате с бяло платно и крайният резултат зависи от въображението, което ще сложите в каната. Идеална за поднасяне на свежа лимонада с резенчета лимон и стръкчета мента или разхлаждащ студен чай с “акостирали” кубчета лед, нежно полюшващи се към гостите ви. Каквато и картина да сте решили да нарисувате, каната на POLS POTTEN ще я представи от всички страни. Изящното, издухано с уста прозрачно стъкло, демонстрира красотата на изчистените и семпли аксесоари, които нямат нужда от декорации, за да заблестят.

Кана Estetico Quotidiano The Milk Jug от SELETTI

Кана 2

Кана – ESTETICO QUOTIDIANO THE MILK JUG SELETTI

Бяла, фина и изненадваща, каната за мляко от SELETTI е онзи атрактивен и модерен акцент, който да добавите към закуската. Зареждайки деня ви със страхотно настроение, продуктът на италианския бранд бързо ще се превърне в любима вещ. Вдъхновена от ежедневните предмети, колекцията се превръща в истински хит сред любителите на нестандартните аксесоари. Поднасянето на мляко никога не е било по-забавно.

 

Изберете своята нова кана за студени напитки от онлайн магазина ни и създайте истински фурор при следващото им поднасяне на гостите. Разгледайте и останалите ни предложения за луксозни сервизи за хранене.

Кана Tank Cooper от TOM DIXON

Кана Jug With Hole Clear от POLS POTTEN

Кана Estetico Quotidiano The Milk Jug от SELETTI

X