Търсене

Касичка в интериора – нестандартните аксесоари

Касичка в интериора 4

Касичка в интериора – нестандартните аксесоари

Когато чуят думата касичка, повечето хора си представят керамично розово прасенце. Е, ние от Elegant Living и нашите клиенти не сме повечето хора, пък и касичките вече не са това, което бяха. Ето защо нямаме търпение да ви представим три наистина забавни и впечатляващи предложения от POLS POTTEN. Холандският бранд е известен със своите нестандартни и закачливи дизайни, а касичките, превърнати в част от елегантния интериор, надминават дори нашите очаквания. Напълно функционални, касичките от POLS POTTEN ще се погрижат за излишните монети, а вие ще се сдобиете с изненадващ акцент на полицата.

Касичка BANANA от POLS POTTEN

Касичка в интериора 3

Касичка в интериора – BANANA

Закачливата игра с въображението е една от отличаващите черти на бранда. Банан извън територията на кухнята определено буди любопитството на гостите, а бананът касичка със сигурност ще ги изненада. Детайлната изработка и златистото покритие превръщат банановата касичка от POLS POTTEN в перфектен аксесоар във всеки интериор. Използвайте го като нестандартен акцент или допълнение към красив ансамбъл от декорации и внесете щипка забавление в дома си.

Касичка Bunny Belly от POLS POTTEN

Касичка в интериора 2

Касичка в интериора – BUNNY BELLY

Стандартното розово прасенце този път е изместено от забавно зайче. За разлика от повечето касички, зайчето от POLS POTTEN е по-подходящо за пода, отколкото за етажерката. Изненадайте гостите си като го поставите в антрето или му намерете спокойно ъгълче в градината и се наслаждавайте на забавна и нестандартна атмосфера всеки ден. А ако търсите оригинален и интересен подарък, зайчетата Bunny Belly са точно за вас. Вдъхновени от “истерията” покрай Великденското зайче, дизайнерите на холандския бранд представят своята забавна версия и определено успяват да привлекат вниманието на потребителите.

Касичка Apple от POLS POTTEN

Касичка в интериора 1

Касичка в интериора – APPLE

Заедно с банановата касичка и касичката във формата на златна круша, предложенията на холандския бранд образуват страхотен функционален натюрморт. От една страна, можете да аранжирате масата със златните плодове, които ще запазят блестящия си вид доста по-дълго в сравнение със “стандартните” плодове. А от друга, имате възможност да създадете истинска “банкова система” като пускате различните монети в различна касичка. Като самостоятелен аксесоар, касичката “златната ябълка” е сред най-предпочитаните, заради двойната символика, която носи. Свързвана с библейските текстове или с източните култури, тя винаги ще предизвиква дискусии сред гостите ви. И в каквато и насока да бъдат разговорите, изненадващата функционалност ще вземе връх.

 

Във всеки дом трябва да присъства по една касичка, с която да “държите докторите далеч, а скъперниците на разстояние”, както гласи известната английска поговорка. Изберете от елегантните и дръзки касички за монети POLS POTTEN в онлайн магазина ни или заповядайте в шоурума ни, за да изберем заедно. Разгледайте още от нашите предложения за декорации за дома.

Касичка BANANA от POLS POTTEN

Касичка Bunny Belly от POLS POTTEN

Касичка Apple от POLS POTTEN

X