Търсене

Класическият нюанс в хай-тек ежедневието ни

Класически нюанс в хай-тек 3 - корица

Класическият нюанс в хай-тек ежедневието ни

Технологиите се развиват изключително бързо. Навсякъде сме заобиколени от компютри, чипове, роботи и това е страхотно, защото улесняват ежедневието ни. Но понякога имаме нужда от малко топлина. Да, наясно сме, че отоплителния сезон приключи, говорим за онези моменти, в които се връщате към спомените си, към корените си и се чувствате някак уютно. Само до преди 20 години, което не е дълъг период от гледна точка на историята, телефонът и компютърът бяха двe съвсем отделни вещи. Днес, голяма част от хората не използват компютър, за да скролват и сърчват, правят го през телефона си. Сигурни сме, че предизвикахме интересни спомени или най-малкото някои въпроси с нашите размишления за телефона. Представете си сега, колко много истории и емоции се крият във вещите от отдавна минали епохи. И въпреки годините те са достигнали до нас, защото носят вдъхновение, емоция и дори доза любопитство за онова време. Превърнали са се в класика (разбира се, не в скучния смисъл на думата).

Всичко това е чудесно, но вие имате модерен и вълнуващ дом, как да съчетаете класиката с него? Нашият простичък съвет е нюанс.

Пясъчен часовник Sandglass Large Gold

Класически нюанс в хай-тек 1 - часовник

Класически нюанс в хай-тек – ПЯСЪЧЕН ЧАСОВНИК SANDGLASS LARGE GOLD

Пясъчният часовник е класика сам по себе си. Вещ, която предизвиква интерес дори в децата, защото в него има нещо завладяващо, нещо хипнотизиращо и магично. Времето е величина, която от векове вълнува изобретатели, артисти, поети, създавайки шедьоври, опитващи се да го обяснят. Pols Potten го прави по неговия неповторим начин – простичко, елегантно и интересно. Пясъчният часовник Sandglass Gold е точно такъв. Класическата му форма е запазена, за да се подчертае връзката с миналото. Финото прозрачно стъкло е полирано до последния милиметър, защото елегантността зависи от всеки детайл, дори и най-незначителния. Оцветеният в златно, падащ пясък е най-значимата част от часовника, неговата душа. Цветът на благородството и слънцето ще се впише във всеки интериор, придавайки блясък и аристократизъм. Но Pols Potten обичат и нестандартните решения. Ето защо, брандът ще ви изненада с различни цветове на пясъка. Открийте вашата символика във всеки цвят и си подарете личен класически нюанс. Дори можете да направите нещо повече, като подарите часовник с цветен пясък на любим човек. Бъдете сигурни, че ще се хареса.

 

Ваза Angon Ceramic XL Asiatides

Класически нюанс в хай-тек 2 - ваза

Класически нюанс в хай-тек – ВАЗА ANGON CERAMIC XL

Asiatides е брандът, който превръща класиката в изкуство. От името си до последния детайл по техните предложения лъха онази екзотична тайнственост на Азия. Вековните традиции и дълбоката им почит към миналото са заложени в основата на всяка тяхна колекция. Колаборацията на бранда със съвременни и модерни творци,

превръща артикулите им в истински бижута от Изтока. Вазата Angon Ceramic XL е едно такова бижу. Изключително семпла откъм орнаменти, тя предава историята на азиатското изкуство. Сякаш още недовършена, сте я взели от ръцете на майстора, за да разкажете сами завладяваща история по стените ѝ. Точно тези нюанси на вдъхновение, емоция и мисли в различни посоки превръщат интериорните декорации в класика. Изчистените линии и дизайн на вазата Angon Ceramic XL Asiatides, се вписват перфектно в интериора, създавайки усещане за принадлежност към него. Елегантна, стилна и тайнствено екзотична, тази ваза ще внесе класически нюанс, дори в най-модерния дом.

Разгледайте уникалните декорации за дома  в магазина ни и открийте класическия нюанс, който ще ви топли и вдъхновява, в забързаното хай-тек ежедневие.

Пясъчен часовник Sandglass Large Gold

Ваза Angon Ceramic XL Asiatides

X