Търсене

Книгите – богатство за душата и очите

Книгите 4 - корица

Книгите – богатство за душата и очите

По случай Денят на славянската писменост и култура – 24-ти май, ние от Elegant Living подбрахме три невероятни предложения за вашия дом от ASSOULINE. Този бранд съчетава умело лукса със знанието. Издателство ASSOULINE представя нов поглед – не само върху създаването и съдържанието на съвременни книги, но и променя начина, по който се четат. Луксозните им бутици за книги ви пренасят в свят на изтънченост, деликатност и очарование. Запазили традициите на занаятчиите, които шият и подвързват дебелите книги, техните продукти напомнят по-скоро за произведения на изкуството. Имайки предвид модерния свят на лаптопи и електронни начини за информиране, книгите на ASSOULINE се превръщат в оазис и символ на аристократичните маниери и дух.

Книга The Proust Questionnaire от ASSOULINE

“Въпросникът на Пруст” е книга, която не само задава въпроси, но и изненадва с отговори. Превърнала се в основна част от задължителната литература на световните журналисти, нейната история е наистина неочаквана. Типично за ASSOULINE – интригуващо заглавие и още по-интригуващо съдържание. Луксозната корица и висококачествените изображения в книгата пък доказват за пореден път класата на издателството. Ние от Elegant Living се спряхме на това заглавие като жест към журналистите и писателите. Те са хората, които пазят красотата на езика всеки ден.

Книгите 1

Книга The Proust Questionnaire от ASSOULINE

“Въпросникът на Пруст” е книга, разказваща за самата книга. През 19-ти век, по време на салонните събирания, гостите играели различни игри. Отговаряне на въпроси в дневник била една от тях. Част от въпросите и отговорите на дванадесет годишния тогава Пруст можете да прочетете в изданието на ASSOULINE. След публикуването на “дневника” маниерът за задаване на серия от въпроси, свързани с личността, навлиза дълбоко в журналистическите среди. Въпреки че самият въпросник не е създаден от Пруст, популярността му се дължи точно на неговите отговори. ASSOULINE превръщат тази книга в истински бестселър, добавяйки в края ѝ непопълнени въпросници. Това я прави страхотен избор, за подарък на любим човек.

 

 

Книга Chateau Life от ASSOULINE

Книгите 2

Книга Chateau Life от ASSOULINE

“Живот в шатото” е книгата, правеща това, което ние от Elegant Living правим днес – отдава почит към културните ценности. Разказът на Jane Webster ще ви пренесе в един свят на запазени до най – малкия детайл традиции. Завладяващо описан, със страст и любов към френските нрави, животът в шатото ще ви докосне по незабравим начин. Книга, посветена на любителите на фините неща в живота, предлагаща истинско културно приключение. Приложените фотографии са майсторски подбрани и сме убедени, че за дълго ще останат в съзнанието ви. Истински пример за книга, която радва не само душата, но и очите.

 

 

 

Книга Veuve Clicquot от ASSOULINE

Книгите 3

Книга Veuve Clicquot от ASSOULINE

Говорейки за традиции, не можем да пропуснем книгата Veuve Clicquot, разказваща за 250-годишната история на една от най-изисканите напитки – шампанското. Assouline този път са надскочили всички очаквания, проследявайки пътят му от 1775 г до наши дни. Потопете се в света на емблематичния “жълт етикет” и научете тайните на шампанското. Тази книга е едно от нашите топ предложения за попълване на библиотеката.

Разгледайте и останалите предложения от ASSOULINE на сайта ни и си направете страхотен подарък по случай Деня на славянската писменост и култура.

 

Разгледайте и другите ни предложения за оригинални подаръци.

 

Книга The Proust Questionnaire от ASSOULINE

Книга Chateau Life от ASSOULINE

Книга Veuve Clicquot от ASSOULINE

X