Търсене

Когато декорацията, не е само декорация

Когато декорацията не е само декорация 2 - чинии

Когато декорацията, не е само декорация

“Когато декорацията, не е само декорация и когато нещата не са съвсем такива, каквито изглеждат.”  Вероятно се досещате, че тук отново става дума за Seletti. Винаги нови, винаги изненадващи. Заедно с дизайнера Alessandro Zambelli те създават уникален средиземноморски мегаполис от порцелан. Сервизите представят четири знаменити италиански сгради отвън и отвътре. Palace Torrione, Palace Palazzo della Signoria, Palace Palazzo Borghese и Palace Palazzo del Governo са “дворците” от колекцията Palace на италианския бранд. Изборът им не случаен и напомня за романтичния Ренесанс в Италия. Колкото и иновативни и модерни да са Seletti обаче, те винаги успяват да подчертаят корените си, нещо, което е основна част от философията на марката. Модулните сервизи могат да бъдат елегантен щрих в интериора на дома ви или част от официална вечеря, но никога – от сервизите прибрани в шкафа. Впечатлете гостите си, като им покажете, че добре подбраната декорация, не е само декорация.

Комплект купи Torrione Palace Seletti

Когато декорацията не е само декорация 3 - купи

Когато декорацията не е само декорация – Комплект купи Torrione Palace Seletti

Torrione della Vittoria е първият небостъргач построен в Италия през 1932 г. Той е проектиран от Marcello Piacentini, с идеята да придаде съвършено нов облик на рушащия се квартал в Бреша. Символ на новото начало и възраждането на красотата, небостъргачът днес привлича хиляди туристи. Сервизът за хранене Torrione Palace Seletti е съставен от шест купи и един контейнер, които подредени във височина изграждат известния небостъргач. Прецизните линии върху белия порцелан от външната страна на купите, предават облика на сградата така, както бихте я видели от площада пред нея. И разбира се, говорейки за Seletti винаги трябва да сте подготвени за изненада. Този път, тя е в дъното на купичките. В всяка една от тях, е изобразен етажният план от вътрешността на небостъргача. Сервизът Torrione Palace Seletti ще ви подари една невероятна туристическа обиколка на сградата отвън и отвътре, пренасяйки ви в Италия през 1932 г. А вие си подарете лукса, да ѝ се насладите.

 

Комплект чинии Palazzo Borghese Palace Seletti

Когато декорацията не е само декорация 1 - чинии

Когато декорацията не е само декорация – Комплект чинии Palazzo Borghese Palace Seletti

Дворецът Боргезе е смятан за една от четирите емблематични ренесансови сгради в Рим. Комплектът от шест чинии за основно хранене и една купа за сервиране, изглежда също толкова впечатляващ, колкото и самия дворец. Всеки щрих върху белия порцелан е прецизно поставен, изобразявайки архитектурата на емблематичната сграда, когато са подредени една върху друга. Вътрешното разпределение на всеки етаж е проектирано върху дъното на чиниите така, че с всяка една от тях да се разходите из двореца. Създайте неповторима атмосфера за гостите си, като сервирате вечерята не просто в красиви чинии, а в част от историята на Италия.

Seletti винаги успяват да предизвикат фурор със своите колекции, и модулните сервизи “Palace” не правят изключение. Стилна и елегантна декорация за дома или нестандартен и интересен сервиз за хранене – изборът е изцяло ваш. Добавете подходящи прибори от предложенията в сайта ни и направете вечерята шедьовър.

Разгледайте нашите предложения за луксозни сервизи за хранене.

Комплект купи Torrione Palace Seletti

Комплект чинии Palazzo Borghese Palace Seletti

X