Търсене

Кои са задължителните чаши за вашия бар?

Чаши за бара 4 - корица

Кои са задължителните чаши за вашия бар?

За всеки ценител на коктейлите и напитките, споделени в добра компания, барът не е просто помещение или обособено пространство в дома или офиса – той е специален кът, който ни позволява да се откъснем от проблемите или да отпразнуваме специален повод или празник. Освен задължителните мебели и разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, всеки бар се нуждае от подходящи чаши, в които да сервирате вашето питие. Нашият екип е подготвил кратък списък с модели чаши, с които да стартирате оборудването на вашия бар и да надградите след това, в зависимост от вашите лични предпочитания.

 

Класическата коктейлна чаша

Чаши за бара 5 - Tom Dixon

Чаши за бара – Tom Dixon

Изчистен дизайн, издължено столче и сравнително тясна основа – това са характеристиките на класическата чаша за мартини. Независимо дали предпочитате вашето мартини “shaken or stirred”, добрата чаша за мартини определено ще направи преживяването по-специално и запомнящо се. Ние ви предлагаме красивите стъклени чаши за мартини Rock от Michael Aram, както и модерните чаши за мартини PLUM от Tom Dixon, изработени от неръждаема стомана с медно покритие.

 

 

 

Чаши за бара 2 - флейта

Чаши за бара – Diamant Flute сет

Още по-класическата флейта

Чаши за бара 6 - цветни

Чаши за бара – VÉGA FLUTISSIMO

Чашите тип флейта трябва да присъстват във всеки бар, за да имате с какво да отбележите специални поводи. Те са подходящи за сервиране на шампанско или друг вид пенливи вина, както и да си направите една освежаваща мимоза. Някои от нашите любими интерпретации на класическата флейта са чашите за шампанско на Baccarat, изработени от висококачествен кристал. Те могат да ви предложат както по-закачливи и цветни дизайни, като например VÉGA FLUTISSIMO или пък класическия и изчистен дизайн на Diamant Flute сетът. Изборът оставяме на вас!

 

Чашата Колинс

Чаши за бара 3 - HARMONIE

Чаши за бара – HARMONIE

Кръстена на легендарния коктейл Том Колинс и различните му интерпретации по света, чашата Колинс се характеризира с издължено, цилиндрично тяло и плътно дъно. Макар и да не са съвсем класическите и добре познат чаши Колинс, чашите HARMONIE HIGHBALL от Baccarat ще свършат чудесна работа за сервирането на коктейла и може да се използват и за неалкохолни напитки.

 

Чаши за бара 1 - 4 elements

Чаши за бара – чашите Elements от Baccarat

Ниски чаши за коктейли

Коктейлите идват под много и различни форми – мартинито се сервира във висока чаша със столче, Том Колинс – в цилиндрична, класическа чаша, а коктейли като уиски сауър или джин физ често изискват ниски чаши, които приличат доста на чашите за уиски. Нашият любим сет ниски чаши за коктейли са чашите Elements от Baccarat. Създадени специално за хотела Baccarar New York, те са вдъхновени от четирите елемента, от които е създаден легендарният Baccarat кристал.

 

Към вашата колекция от чаши не забравяйте да добавите бокали за червено вино, класически чаши за бяло вино, сет чаши за уиски и, разбира се, комплект забавни шот чаши! Разгледайте и нашите луксозни сервизи за хранене!

Класическата коктейлна чаша

Още по-класическата флейта

Чашата Колинс

Ниски чаши за коктейли

X