Търсене

Комплектът вази – модерната комбинация в интериора

Комплект вази

Комплектът вази – модерната комбинация в интериора

Вазите в интериора са един от задължителните елементи. Още от древността те присъстват в домовете не само на богатите, но и на бедните хора. За да се наслаждаваме на “произведения на изкуството” в каквито са се превърнали днес, вазите са преминали през дълга еволюция. Първоначално се изработвали от глина, камък, дори дърво. През по-късните векове керамиката е заменена от стъкло и различни метали.

Комплект вази 1

Комплект вази Roman Sunset Set 4 от POLS POTTEN

Днес можем да открием красиви вази от всичко това, заедно с порцелан, скъпоценни камъни и благородни метали. Както казахме, истински произведения на изкуството. Формите и размерите им също не познават ограничения, тук изцяло зависи от вашия вкус и визията на дизайнера. Толкова сме свикнали да бъдат около нас, че дори не забелязваме изящество, което внасят където и да са поставени. Повярвайте ни, не съществува стилно обзаведен дом, в който да не присъства поне една ваза. Можете да я забележите в ъгъла (допълваща пространството), като акцент край стълбището или гордо изправена на масата, поддържаща букет сезонни цветя.

Ние от Elegant Living обаче решихме да обърнем поглед към най-актуалните тенденции при вазите, а именно комплектът вази. Подбрали сме предложения, които със сигурност ще ви впечатлят.

Комплект вази Roman Sunset Set 4 от POLS POTTEN

Вдъхновени от римските вази, този сет от POLS POTTEN придава на интериора едновременно интересно и модерно излъчване. Съчетани в меките и топли цветове на залязващото слънце, те перфектно се допълват, когато са поставени заедно. Това, което ги прави толкова модерни обаче, е възможността да бъдат използвани самостоятелно. Комбинациите, които можете да създадете с тях, са стотици. Изчистеният дизайн, без добавени орнаменти и украшения, ви дава свободата да ги съчетаете с всяка част от вашия дом – с любима книга, със завесите, дори с цвета на стените. Холандският бранд се е погрижил те да бъдат не само впечатляващи, но и деликатни. Изработени от метал, за да бъдат устойчиви и лесни за пренареждане, те са прахово боядисани. Това означава, че ще се наслаждавате на цветовете им дълго време.

Комплект вази 2

Комплект вази Roman Green Set 4 от POLS POTTEN

 

Комплект вази Roman Green Set 4 от POLS POTTEN

Комплектът в зелено е идеално допълнение към големи и отворени пространства. Внасяйки свежест и наситеност в целия интериор, този сет ще намери своето място дори в градината. Можете да ги разделите, създавайки интересен акцент във всяка стая. Докато оставайки заедно, те ще превърнат всяка етажерка в атрактивно пано.

 

Комплект вази Flora от BACCARAT

Комплект вази 3

Комплект вази Flora от BACCARAT

BACCARAT винаги са били в крак с тенденциите и затова са сред любимите ни брандове. Тяхното предложение от комплект вази е изключително изтънчено и деликатно, носещо почерка им във всеки детайл. Този сет от три кристални вази е подходящ за подчертаване на уникално цвете. Толкова красиви, колкото и самото то. Страхотен избор за подарък на любим човек.

Открийте своята модерна комбинация вази в магазина ни и създайте впечатляващ акцент в дома си.

 

Разгледайте още оригинални подаръци.

 

Комплект вази Roman Sunset Set 4 от POLS POTTEN

Комплект вази Roman Green Set 4 от POLS POTTEN

Комплект вази Flora от BACCARAT

X