Търсене

Красотата на ръчно правените орнаменти

Elegant Living Красотата на ръчно правените орнаменти

Красотата на ръчно правените орнаменти

Украсяването на коледната елха е любимото занимание на цялото семейство. Подбирането на правилното място за всеки един елемент, поставянето на блещукащите светлинки и завършека с красива, блестяща звезда на върха. Коледните орнаменти са много важна част от декорацията и придават стил и характер на дървото. Именно затова ние от Elegant Living ви предлагаме само уникални коледни орнаменти, изработени и изрисувани на ръка. Нека ви запознаем с нашите любими елементи от коледната колекция декорации на Michael Aram и Baccarat!

Коледната балерина

Коледната балерина е уникален коледен орнамент, който под блещукащите светлинки на коледните лампички ще затанцува всеки път, щом я погледнете. Балерината можете да намерите в 2 различни позиции – ефирно застанала на един крак, готова да се завърти в пирует или изящно изпънала двата крака, държаща блещукаща звездичка в ръка. Хромираното тяло, заедно с позлатените крила превръщат балерината в истинска коледна фея!

Elegant Living Красотата на ръчно правените орнаменти
Нашите идеи за коледна декорация – коледни глобуси Michael Aram

Любимите коледни глобуси

Едва ли има човек, който да не обича красивите глобуси, с които започва да вали сняг всеки път щом нежно разклатим течността. Пренесете тази красота и усещане с уникалните коледни глобуси на Michael Aram. Предлагат се в няколко разновидности, като най-любимите ни са снежният човек и еленчето. Снежният човек бързо ще се превърне в любимия герой на елхата на вашите деца с неговата красива визия и очароващо присъствие. А грациозното еленче, препускащо над заснежените полета, ще напомня за магията на Дядо Коледа и неговата шейна, пълна с изненади и много подаръци!

Elegant Living Красотата на ръчно правените орнаменти
Нашите идеи за коледна декорация – Olive branch star

Коледна украса Olive Branch Star

Тази колекция коледни орнаменти са създадени като красив микс между несъвършенството във формата на маслиновите клонки и деликатността на играчките за елха. Дизайнерът се е постарал да пресъздаде една истинска композиция, изработена от маслинови клонки, но в по-малък и нежен формат. Коледният орнамент е красиво обагрен в златна боя, за да може да се впише заедно с останалата декорация, като едновременно с това привлича вниманието на погледа специално върху себе си!

Elegant Living Красотата на ръчно правените орнаменти
Нашите идеи за коледна декорация – Pomegranate Michael Aram

Коледна украса Pomegranate

Тази колекция на Michael Aram е вдъхновена от красотата на плода нар и неговото значение в различните култури по света. Всеки един коледен орнамент е изработен ръчно, което го прави уникален и специален. Определено коледните орнаменти от серията Pomegranate ще се превърнат в малко бижу, което ще започне да трупа своята история и спомени с вашето семейство!

Кристалните коледни орнаменти на Baccarat Създайте магията на Коледа и украсете дървото с едни от най-красивите кристални орнаменти на пазара – Baccarat. Познати още като кристалът на кралете Baccarat създават същински произведения на изкуството, нежни и деликатни като листенцата на цветята и крилата на пеперудите. Специално за вас сме подбрали колекция коледни орнаменти на Baccarat, които да заблестят на вашето дърво и да създадат магията на Коледа във вашия дом! Изберете красивата, детайлна и впечатляваща снежинка, подберете кристални дръвчета в любим цвят или заложете на елегантния и изчистен дизайн на кристалния венец. Коледните орнаменти на Baccarat ще създадат настроение в дома и ще се превърнат в семейна реликва, предавана от поколения на поколения!

Elegant Living Красотата на ръчно правените орнаменти
Нашите идеи за коледна декорация – кристален орнамент Baccarat

Кристалните коледни орнаменти на Baccarat

Създайте магията на Коледа и украсете дървото с едни от най-красивите кристални орнаменти на пазара – Baccarat. Познати още като кристалът на кралете Baccarat създават същински произведения на изкуството, нежни и деликатни като листенцата на цветята и крилата на пеперудите. Специално за вас сме подбрали колекция коледни орнаменти на Baccarat, които да заблестят на вашето дърво и да създадат магията на Коледа във вашия дом! Изберете красивата, детайлна и впечатляваща снежинка, подберете кристални дръвчета в любим цвят или заложете на елегантния и изчистен дизайн на кристалния венец. Коледните орнаменти на Baccarat ще създадат настроение в дома и ще се превърнат в семейна реликва, предавана от поколения на поколения!

Разгледайте и други наши предложения за декорации за дома!

Коледната балерина

Любимите коледни глобуси

Коледна украса Olive Branch Star

Коледна украса Pomegranate

Кристалните коледни орнаменти на Baccarat

Оставете коментар

X