Търсене

Кристални елементи за най-специалните моменти

Кристални елементи за специалните моменти

Кристални елементи за най-специалните моменти

Неизбежно свърваме кристала с лукс, блясък и празнични моменти. Кристалът придава изящество на всеки интериор и неслучайно го срещаме в артикули от най-висок клас, които показват класа и изтънчен вкус!

Кристални елементи за специалните моменти 1

Кристални елементи за специалните моменти – ЧАШИ ЗА ШАМПАНСКО TALLEYRAND ENCORE COUPES СЕТ 2 БРОЯ BACCARAT

Представяме на вашето внимание едно предложение от прецизната селекция на Elegant Living, което е точно такова – и носи всичко онова, което споменахме!

 

Този сет до два броя чаши за шампанско TALLEYRAND ENCORE COUPES BACCARAT е истински празник за окото – перфектен дизайн, прецизна изработка до най-малкия детайл и първокласен кристал, който ще направи вашите специални моменти още по-специални!

 

Изисканото бълбукащо питие винаги е било символ на елегантност и именно затова присъства на най-щастливите моменти в живота ни! Какво е рожден ден, сватба, кръщене или друг семеен празник без вълнуваща наздравица с чаша подбрано шампанско?

 

Майсторите във фабриката на луксозната френска марка Baccarat са усъвършенствали таланта си, за да постигнат чисто съвършенство. И ние ви го показваме!

 

В този специален сет дизайнерът Philippe Starck отдава своята почит на друга легендарна колекция на Baccarat -Talleyrand. Тук той ни представя шедьоври, съчетаващи традиция и модерност – освен перфектна визия срещаме и ергономичност – прецизно изваяният ръб гали устните ви и прави удоволствието от всяка глътка още по-пълно.

 

Бижу за вашите бижута

 

Продължаваме на вълна кристал, и както ще се уверите той може да бъде вплетен на различни места в интериора на дома, въпреки че чашите за шампанско са истинска класика!

 

Кристални елементи за специалните моменти 2

Кристални елементи за специалните моменти – ПОСТАВКА ЗА БИЖУТА HARCOURT TALLEYRAND L’ARBRE DE L’IMPERATRICE BACCARAT

Всяка дама подбира бижутата си с голямо внимание и със същото внимание се грижи за тях! Не можете да захвърлите скъпоценностите си просто в шкафа – и тук на помощ идват поставките за бижута. Както нашите клиенти знаят, ние в Elegant Living държим и практичните неща да се шедьоври!

 

Точно такава е поставката за бижута HARCOURT TALLEYRAND L’ARBRE DE L’IMPERATRICE BACCARAT – още едно заслужаващо особено внимание предложение от луксозния френски бранд Baccarat.

 

Тази поставка за бижута отново е плод на творческия гений на Philippe Starck и тук той се вдъхновява от разкошните и пищни бижута на Жозефин дьо Боарн, императрицата на Франция в началото на 18 век.

 

Тази поставка с френски финес ще се превърне в изискан дом за вашите най-специални бижута и ще ги разкрие в целия им блясък!

 

Разгледайте предложенията ни за оригинални подаръци.

 

Бижу за вашите бижута

X