Търсене

Любимият аромат – навсякъде с вас

Любимият аромат – навсякъде с вас

Лятото е в разгара си, а пътуванията и емоциите все по-екзотични и вълнуващи. Където и да отидете обаче, имате нужда от уют и атмосфера, напомнящи ви за дома. Ароматите, които усещаме където и да отидем, имат способността да се запазват за дълго в паметта ни. Сигурни сме, че има миризми и аромати, които мигновено ви пренасят на мястото, където сте ги усетили за първи път и будят спомени, независимо от ситуацията. Вдъхновени от магията на сетивата и възможността да пренесете уюта на дома навсякъде с вас, ние от Elegant Living ви предлагаме три от най-желаните аромати за лятото, подбрани от нашите клиенти.

Любимият аромат - навсякъде с вас 1 - екзотичен и вълнуващ

Спрей Mareminerale от CULTI

Спрей Mareminerale от CULTI

Изключително удобен при пътувания, ароматния спрей ще освежи всяка стая за минути. Направете хотелската стая по-лична и по-уютна с аромат, който обожавате. Предложението на CULTI Mareminerale определено е сред обожаваните през лятото. Вдъхновен от сутрешния мирис на море, преди още слънцето да е напекло и преди плажът да се напълни с хора. Лекият бриз и свежият аромат на солените йодни пари, които се носят по спокойния морски бряг, са това, което ще усетите, доверявайки се на Mareminerale. Нека не забравяме, всяко лято има нужда от море, а CULTI ви предлага възможността да пренесете морето навсякъде с вас в удобна бутилка.

 

Свещ Monet`s Garden Golden Sunset от MICHAEL ARAM

Любимият аромат - навсякъде с вас 2 - аромат, напомнящ летен залез

Свещ Monet`s Garden Golden Sunset от MICHAEL ARAM

Аромат вдъхновен от невероятната градина в дома на Клод Моне в Живерни, той напомня за красивите и меки летни залези. Спокойствието, което носи скриването на слънцето след горещия летен ден и обещанието за прохладна и тиха нощ, са уловени от MICHAEL ARAM до най-малкия детайл. Богат, наситен и темпераментен, този аромат е сложна смесица от свеж грейпфрут, пикантен черен пипер, кралски ветивер и кедрово дърво. Ароматната свещ с капак е практично решение за всяко пътуване, побирайки се лесно в багажа. От друга страна, красивият и елегантен дизайн е подходящ за офиса или работното място, допълвайки интериора.

 

Ароматни гранули Supreme Amber от CULTI

Любимият аромат - навсякъде с вас 3 - лятна приказка

Ароматни гранули Supreme Amber от CULTI

Ароматните гранули са страхотно решение, когато искате да пренесете любимия аромат на всяко място и във всяка стая. Предимството на този вид ароматизиране е в дозировката. Добавете количеството гранули, което желаете и се наслаждавайте на точния интензитет за вашия вкус. Supreme Amber е представител на онзи сладникав загадъчен аромат на Ориента. Комбинацията от тамян, пачули, черна ванилия и цитрусови нотки, ще ви пренесе в приказките от 1001 нощ. Създайте своя собствена лятна приказка, а Supreme Amber ще запази спомените ви.

 

Открийте летните аромати от селекцията в онлайн магазина ни или изберете свой собствен и се възползвайте от магията на сетивата където и да сте.

Разгледайте и другите ни аромати за дома.

 

Спрей Mareminerale от CULTI

Свещ Monet`s Garden Golden Sunset от MICHAEL ARAM

Ароматни гранули Supreme Amber от CULTI

X