Търсене

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка 5

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка

Зимата вече е тук, затова не ни остава нищо друго, освен да я превърнем във вълшебна приказка. Предстоящите празници са само част от магията на зимния сезон, въпреки че нямаме нищо против и да са цялата магия. Нека обаче да обърнем внимание и на пухкавия бял сняг, дългите топли вечери и домашния уют, на които се наслаждаваме, когато навън градусите започнат да се понижават.
Сигурни сме, че луксозните ароматни предложения в нашата селекция, ще ви помогнат да превърнете всеки момент от новия сезон във вълшебна приказка и скъп спомен.

Дифузер Stile Noblesse Absolue от CULTI

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка 1

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка – ДИФУЗЕР STILE NOBLESSE ABSOLUE

Този аромат определено ще промени атмосферата в дома ви. CULTI сякаш са пренесли зимната магия в бутилка с предложението си Stile Noblesse Absolue. Свежият акцент на борова гора, напомня за пухкавия бял сняг и веселите игри със снежни топки. Мирисът на кедрово дърво пък добавя уют и топлина в студените зимни вечери. А сладникавата нотка ванилия омекотява и аромата и носи страхотно настроение на всички наоколо.

Луксозната червена опаковка на дифузера го прави страхотен вариант за подарък, ако сте решили да поднесете зимно вълшебство на любим човек.

 

Пълнител за дифузер Mountain от CULTI

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка 2

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка – ПЪЛНИТЕЛ ЗА ДИФУЗЕР MOUNTAIN

Когато става дума за зимни аромати, това предложение на бранда е сред любимите ни. Ако искате да изпълните дома си с уют и романтика, то Mountain CULTI е перфектният избор. Наситеното и меко тяло от кедрово дърво ще ви пренесе в приказна планинска хижа, където топлите дънери в камината разнасят нежен, балсамов почти ориенталски аромат. Деликатните нотки ветивер пък ще освежат атмосферата и ще ви изпълнят с енергия и добро настроение. Тази уникална комбинация между романтичен уют и освежаващ полъх, създадена от CULTI, е частицата магия, от която се нуждаете за перфектни и запомнящи се зимни моменти.

 

Свещ Pine Cone от MICHAEL ARAM

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка 3

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка – СВЕЩ PINE CONE

Имайки предвид, че през зимните месеци имаме нужда от повече топлина – в пряк и преносен смисъл, не можем да пропуснем представянето и на ароматна свещ. Завладяващата игра на пламъка, допълнена с коледни светлини в уюта на дома, е преживяване, на което определено си заслужава да се насладите, и то повече от веднъж.

Подбрали сме луксозно предложение от MICHAEL ARAM – свещта Pine Cone Special Edition, защото сме сигурни, че тя ще ви “прехвърли” на зимна вълна. Впечатляващ е не само ароматът ѝ, но и външният ѝ вид.

Характерните за дизайнера органични мотиви и този път удивляват със съвършени детайли. Изключително тематична и закачливо празнична малката шишарка върху капака на ароматната свещ може с лекота да се превърне в акцент на празничната ви трапеза. Позлатеният мотив ще внесе още блясък в празничния месец, а ароматът ще ви напомня за “тази вълшебна Коледа” всеки път, щом запалите свещта.
При него MICHAEL ARAM е успял да улови характерните зимни нюанси, добавяйки уникалния си почерк и артистичност. Насладете се на богатия и наситен аромат на балсам от ела, нежно допълнен с лавандулови и цитрусови нотки.

 

Свещ Birdcage от L’OBJET

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка 4

Луксозни аромати за вълшебна зимна приказка – СВЕЩ BIRDCAGE

Ароматите създават настроения, а тази ароматна свещ от L’OBJET създава истински празник. Започвайки от луксозния и същевременно закачлив външен вид, до опияняващия аромат на розово шампанско.

Тайната на L’OBJET се крие в перфектното комбиниране на модерни и дори претенциозни дизайни с прецизното майсторство на древните занаяти. Една съвършена симбиоза между новото модерно и златната класика. И като споменахме златно, акцентите в златисто, добавени по ароматната свещ, перфектно контрастират с нежното бяло покритие, създавайки образа на златна клетка. А ароматът, който се крие в нея ще ви пренесе далеч, извън границите ѝ. Не просто красив аксесоар, а цяла приказка са създали дизайнерите на L’OBJET.
Наситеният и отпускащ аромат на розово шампанско е перфектният избор за новогодишната нощ. Направете я още по-бляскава и празнична с предложението на L’OBJET.

Всеки сезон си има собствен аромат за дома, а зимата дори два. От една страна, уютните и споделени празнични ухания, а от друга, свежите и забавни игри в пухкавия сняг. Изберете любимия си от луксозните аромати в нашата селекция и превърнете новодошлия сезон във вашата вълшебна зимна приказка.

Дифузер Stile Noblesse Absolue от CULTI

Пълнител за дифузер Mountain от CULTI

Свещ Pine Cone от MICHAEL ARAM

Свещ Birdcage от L’OBJET

X