Търсене

Продукти

Висок клас мебели и аксесоари за дома

Домът е нашата крепост и последните близо 2 години ни напомниха за това колко е важно да се чувстваме добре във всяко помещение вкъщи.

Виж повече

Спалнята е място за пълноценен сън, всекидневната – за почивка след дългия ден, а трапезарията – да споделим чаша топло кафе и вкусна закуска с любимите хора.
Всяко помещение се нуждае от подходящите висок клас мебели и аксесоари, които да го направят функционално и елегантно. В магазините на Elegant Living ще откриете нашата богата селекция от любими брандове висок клас мебели и аксесоари, които да ви вдъхновят в обзавеждането на дома!

Висок клас мебели за всекидневната

Висок клас мебели 1 - маса

Висок клас мебели – всеки детайл е от значение!

Неслучайно първо ще обърнем внимание на всекидневната, защото тя е любимото помещение на много хора и там прекарваме най-много време (будни). Изборът на висок клас мебели за всекидневната зависи от няколко основни критерия. Големината на помещението ни дава насока за размерите и броя на мебелите, които можем да разположим, без да създаваме усещане за претъпкано пространство. Наличното пространство определя дали можем да разположим холна гарнитура с кресла и табуретки или трябва да заложим на по-компактни предложения от категория висок клас мебели. Дали имаме възможност да сложим голяма масичка за кафе или да предпочетем помощни масички, разположени в близост до меката мебел. Това са важни фактори, които определят добрия избор на висок клас мебели. Нюансите на стените и пода ни насочват към подходящите цветови предложения висок клас мебели. Естествената осветеност в помещението е особено важна за разположението на вашите висок клас мебели, както и определяща за позиционирането на осветителните тела.

Като начало ви препоръчваме да изберете по-големите продукти от категория висок клас мебели, като шкаф, библиотека или диван. По този начин ще можете да прецените колко място ви остава и да подберете подходящите допълващи висок клас мебели, като масичка за кафе, помощни маси, кресла, табуретки и други. Не пропускайте да разгледате нашата колекция висок клас мебели за всекидневната, която ви предлага всичко необходимо за комфортния, луксозен интериор. Освен висок клас мебели, в нашите магазини ще откриете и подходящи аксесоари за декорирането на интериора, аромати за незабравимо преживяване всеки път щом влезете в помещението и осветителни тела, с които всеки елемент ще заблести. Открийте вашите любими предложения висок клас мебели в нашия сайт или посетете шоурума ни за да им се насладите на живо!

 

Обзаведете трапезарията с висок клас мебели

Висок клас мебели 2 - дървена маса

Висок клас мебели – удобство и функционалност!

Трапезарията е предпочитаното място за всички любители на кулинарията. Е, след кухнята, разбира се. Обзаведете трапезарията с висок клас мебели, които да вдъхнат стил и елегантност, които ще са винаги на мода. Някои от любимите ни предложения висок клас мебели за трапезарията са нетрадиционната, но елегантна и семпла конзолна маса Clear от бранда Ethnicraft. Този модел висок клас мебели е изработен от състарено огледало и метална рамка, а високият и строен дизайн на рамката може да допълни почти всеки стил декор. Огледалната повърхност на това предложение висок клас мебели е подходяща както за излагане на селекция любими сувенири, така и за поставяне на красив център за маса или свещник на няколко нива. Говорейки за висок клас мебели за трапезарията, няма как да не споменем и прекрасната маса Oak Mikado, отново на бранда Ethnicraft. В дизайна на този висок клас мебели отново виждаме същата простота и чистота, но в един по-различен и интересен прочит. Скулптурният характер на това предложение висок клас мебели е резултат от стремежа да се намери баланс между функционалност и стабилност.

Допълнете вашата красива трапезна маса с висок клас мебели за сядане. Удобните трапезни столове са важни не само за цялостния интериор на помещението, но и за комфорта по време на всяко хранене. Изберете висок клас мебели с мека, кадифена тапицерия в разнообразие от цветове или придайте изтънчен и елегантен характер на помещението с висок клас мебели, изработени от дърво или облечени с кожа. Не се страхувайте да експериментирате и да създадете интериора на мечтите си с нашата селекция висок клас мебели за трапезария!

 

Създайте си кът за четене с висок клас мебели и аксесоари

Висок клас мебели 6 - кресла

Висок клас мебели – удобство и уют!

За всеки, който обича да се наслаждава на хубава книга в приятна, отпускаща атмосфера, кътчето за четете е като парченце от рая. Разположено като част от друго помещение, когато избирате висок клас мебели за вашия кът за четене заложете на контрастиращ стил от всичко останало. Дайте на този елемент от интериора живот и характер с подходящите висок клас мебели. Заложете на комфортно кресло от колекцията висок клас мебели на Tom Dixon или Zuiver, подберете подходяща помощна масичка. Не забравяйте да изберете и табуретка, която да подхожда на избраните предложения от категория висок клас мебели и да ви позволява да си вдигнете краката и да се насладите на почивката. Освен необходимите висок клас мебели не забравяйте да изберете и подходящо осветително тяло, както и декорация за да завършите пространството. Щом седнете във вашия нов кът за четене и се отпуснете ще разберете защо си е струвало да инвестирате във висок клас мебели за обзавеждането му!

 

Висок клас мебели за офиса

Висок клас мебели 4 - офис

Висок клас мебели – всичко,от което се нуждаете!

За офиса и кабинета се нуждаете от висок клас мебели, които да изглеждат елегантно, но и да са функционални и да ви насърчават за работа. Бюро, изработено от дървен масив, комфортно кресло, подходяща настолна лампа и, разбира се, кристален сервиз чаши и декантер за специалните празненства. Изборът на висок клас мебели за офиса е толкова важен, колкото обзавеждането на всяко друго помещение. Подбирайте предложенията висок клас мебели, които да подхождат на вашия стил – като дизайн, изработка, цвят и вложени материали. Допълнете с подходящите аксесоари и мека мебел и създайте своето комфортно и функционално пространство за работа.

Висок клас мебели 5 - статуетка кон

Висок клас мебели – елегантност в детайлите!

Висок клас мебели от Elegant Living

Ние вярваме, че всеки елемент от интериора е от особено значение за начина ни на живот и за настроението ни. Затова ви предлагаме фина селекция висок клас мебели и аксесоари, която да ви кара винаги да се чувствате добре. За всяко помещение в дома, офиса, яхтата, ресторанта или хотела – доверете се на висок клас мебели от колекцията на Elegant Living!

 

Висок клас мебели за всекидневната

Обзаведете трапезарията с висок клас мебели

Създайте си кът за четене с висок клас мебели и аксесоари

Висок клас мебели за офиса

Висок клас мебели от Elegant Living

Филтриране по цвят

Филтриране по материал

Brands

X