Търсене

Monkey Lamp – екзотичните акценти в декорацията

Monkey Lamp 1 - колекция

Monkey Lamp – екзотичните акценти в декорацията

Семейството палави маймунки на Seletti са създадени за всеки, търсещ забавната страна на ежедневието. Изключително стилни, издържани в строгите бял и черен цвят, те внасят екзотичен акцент във всяко помещение. А моделите outdoor и извън него.

Marcantonio Raimondi Malerba е дизайнерът, който заедно със Seletti превръщат естествения и животински свят в изненадващ и артистичен дизайн. Благодарение на тяхната колаборация, можете да се насладите на забавната страна на Африка, директно във вашия дом. Ние от Elegant Living също не можем да останем безразлични към лудите и диви Monkey Lamp, които предизвикаха абсолютен фурор с появата си. Ето защо, подбрахме три от предложенията на италианския бранд, които да подчертаем. Настанете се удобно и изчетете внимателно всеки ред, преди някоя от маймунките да е побегнала с осветлението.

Monkey Lamp 3 - аплик

Monkey Lamp – Аплик The Monkey Black Hanging Left Outdoor

Аплик The Monkey Black Hanging Left Outdoor

Започваме с най-характерната за една игрива маймуна поза, а именно висяща. Апликът е изключително подходящ за високи помещения, тъй като светлината от лампата пада надолу. Имайте предвид и височината на маймунката, за да не изглежда сякаш е притисната в ъгъла. Оставете достатъчно пространство и свобода около нея, наслаждавайки се пълноценно на екзотиката и театралността, които носи.

 

Стояща лампа The Monkey Black Outdoor

Monkey Lamp 2 - стояща

Monkey Lamp – Стояща лампа The Monkey Black Outdoor

Стоящите модели представят игривите маймунки в малко по-различна светлина. Сякаш те са на ваша страна и нямат нищо против да подържат лампата ви, докато четете. Подходящи за всяка част от дома, с тях можете да сътворите тематичен кът или да подсилите ефекта на друг акцент в интериора. Използвани самостоятелно ще предизвикат интересни теми на разговор с всеки гост, виждащ ги за първи път. А комбинацията от две и повече Monkey Lamp, минимум няколко снимки и селфита, включвайки се в сцената от Африка.

 

Настолна лампа Monkey Sitting Seletti

Monkey Lamp 4 - седяща

Monkey Lamp – Настолна лампа Monkey Sitting Seletti

Настолните лампи могат да се разположат удобно върху всеки рафт, шкаф или етажерка във вашия дом. Пренесете екзотиката на джунглата в спалнята си с маймунка върху нощното шкафче или осветете библиотеката, поставяйки я между книгите. Стилната и елегантна изработка на всяка Monkey Lamp позволява интеграцията им към различните помещения с лекота. Съобразени до последния детайл, те не преминават тънката граница между забавление и кич.

Имайки предвид артистичността, която излъчва всяка една от лампите, можете да се чувствате напълно свободни да ги комбинирате по най-добрия и вдъхновяващ начин. Разгледайте и останалите Monkey Lamp Seletti в магазина ни и създайте истинска театрална сцена, като съчетаете различните пози на маймунките. Не пропускайте възможността забавната страна на Африка да скочи във вашия дом с цялата си елегантност и екзотика.

Разгледайте всички наши предложения за интериорно осветление.

Аплик The Monkey Black Hanging Left Outdoor

Стояща лампа The Monkey Black Outdoor

Настолна лампа Monkey Sitting Seletti

X