Търсене

Moooi в Elegant Living

ЖИВЕЙ ЕЛЕГАНТНО С
MOOOI

Дизайнът прави живота ни по-добър. Красивият дом вдъхновява, изразява нашата индивидуалност, въздейства върху настроението и емоциите ни.

Създадохме селекция за интериора, в която функцията и естетиката са в хармония.  Работим с водещи световни брандове, които се отнасят със същата отговорност към създаването на дом.

Добре дошли в света на Elegant Living!

За Moooi

В превод от холандски “mooi” означава „красив“. Допълнителното „о“ в името на холандския бранд Moooi, създаден през 2001 г., се превръща в запазен знак за всичко красиво, екстравагантно, запомнящо се и нетрадиционно в интериора. Смело можем да кажем, че с креативен директор като легендарния дизайнер Марсел Вандерс Moooi e един от най-забележителните брандове на световната дизайнерска сцена!

Светът на Moooi

Поръчай Moooi от Elegant Living

Селектирани мебели, осветителни тела и аксесоари на Moooi можете да видите отблизо в шоурум Elegant Living. Цялата колекция на холандския бранд е онлайн.

Като официален вносител на Moooi за България, ние разполагаме с наличности, пълна колекция каталози и мостри на материалите и можем да предложим консултация, бърза доставка, удобно плащане, а в някои случаи и специалнa ценa.

    X